Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Le figaro:" Αναμένοντας τα χειρότερα, οι Έλληνες που μπορούν, προτιμούν να περάσουν τις μέρες τους εξοικονομώντας "

Le figaro:" Αναμένοντας τα χειρότερ...
Παπαϊωάννου Γεωργία

Για τις μέρες που πέρασαν

Με αφορμή τα δύσκολα γεγονότα, που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας, η γαλλική εφημερίδα Le Figaro δημοσίευσε ένα άρθρο για τις δυσκολίες, που προκαλούν τα capital-controls και το κλείσιμο των τραπεζών. Παραθέτει και το λόγο του διευθύνοντος συμβούλου του οίκου  Ζολώτα.

"Εύχομαι για ένα εκατομμύριο ευρώ σε κοσμήματα." Είναι η εκπληκτική απάντηση για όσα ήρθε αντιμέτωπος την περασμένη εβδομάδα, ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου κοσμημάτων Ζολώτα .

Το κλείσιμο των τραπεζών, τα capital-controls, o περιορισμός των αναλήψεων σε 60 ευρώ, το φάντασμα του Grexit ... Αυτές οι τελευταίες εβδομάδες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για τον ελληνικό πληθυσμό.

Την επομένη του ψηφίσματος της Ευρωπαϊκής συμφωνίας με νέο πακέτο βοήθειας ύψους περίπου 82 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ διαφαίνεται η επαναλειτουργία των τραπεζών αυτή τη Δευτέρα, «για την ώρα, είναι σαν μια ανάσα φρέσκου αέρα, λέει η Μαριάννα Παπαλέξη, πρόεδρος του οίκου Ζολώτα. Αλλά είμαστε σε μια εξαιρετικά παράδοξη περίοδο, χωρίς καμία λογική, όπου τα πάντα μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη, σύμφωνα με τις φήμες ... ".

Πηγή: lefigaro.fr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις