Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μεσήλικας άνδρας κρατώντας ανορθόγραφο σημείωμα επαιτούσε στην Ρ. Φεραίου

Μεσήλικας άνδρας κρατώντας ανορθόγραφο σ...
Μαρτάτος Tάκης

Έλεγε πως είναι πατέρας 3 παιδιών και είχε ανάγκη χρημάτων και φαρμάκων

Τις τελευταίες 18 μέρες αφ’ ότου άρχισε ο «εφιάλτης» με όλες τις  ραγδαίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην πατρίδα μας, είναι γεγονός ότι ελαττώθηκε στο ελάχιστο, τουλάχιστον στην Πάτρα η επαιτεία με ορισμένες λίγες εξαιρέσεις όπως την Κυριακή έξω από κάποιους ιερούς ναούς όπως την Ευαγγελίστρια και την Παντάνασσα ή στην πλ. Όλγας.

Το πρωί της Τρίτης 14 Ιουλίου 2015 ωστόσο αντικρίσαμε έναν άνδρα μεσήλικα, ο οποίος αμίλητος και με το βλέμμα κατεβασμένο και γονατιστός σχεδόν, ζητιάνευε στην συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου. Ο άνδρας που πρέπει να ήταν αλλοδαπός είχε γράψει και ένα πρόχειρο χαρτόνι με δύο λόγια που ήταν ανορθόγραφα. Μεταξύ άλλων έλεγε πως είναι πατέρας τριών παιδιών, πως πεινάει και έχει ανάγκη φαρμάκων.

Δεν γνωρίζουμε τι απέγινε, πάντως το πρωί η εικόνα αυτού του αμίλητου, απογοητευμένου ανθρώπου με το ανορθόγραφο σημείωμα δημιούργησε εντύπωση και βλέμματα συμπάθειας και συμπόνιας από τους περαστικούς. Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε με τα capital controls και την αγωνία του τι θα συμβεί στη χώρα, σχεδόν δεν περισσεύει πια τίποτα ούτε για τους επαίτες και είναι κρίμα καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις πράγματι υπάρχουν συνάνθρωποι μας με τεράστια ανάγκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις