Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ξεκινά τις επίσημες προεκλογικές ομιλίες του ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Ξεκινά τις επίσημες προεκλογικές ομιλίες...

Από αύριο Τετάρτη ξεκινά από τα Δημοτικά Διαμερίσματα Καγκαδίου και Απιδεώνα

Από τα Δημοτικά Διαμερίσματα Καγκαδίου και Απιδεώνα του Δήμου Λαρίσου ξεκινά αύριο Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010, τις προεκλογικές ομιλίες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ενωμένοι Ενεργοί Πολίτες» για τη Δυτική Αχαΐα, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Ο κ. Παναγιωτόπουλος αύριο στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει στους κατοίκους του Καγκαδίου, ενώ μία ώρα αργότερα, στις 8.30 μ.μ., θα ακολουθήσει ανοιχτή ομιλία του στο Δημοτικό Διαμέρισμα Απιδεώνα.

Ο Δήμαρχος Μόβρης και υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, θα παρουσιάσει στους δημότες του Λαρίσου, που μετά τη διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» θα ενταχθούν στο νέο Δήμο της Δυτικής Αχαΐας, τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού του, καθώς και το προγραμματικό πλαίσιο δράσης, η φιλοσοφία του οποίου, διέπεται από το τρίπτυχο: «Ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ του κέντρου και της περιφέρειας του νέου Δήμου- Ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών–Ανοιχτός Δήμος για όλους τους δημότες».

Οι ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, με εντατικούς ρυθμούς, καθώς ο κ. Παναγιωτόπουλος με υποψηφίους του συνδυασμού «Ενωμένοι Ενεργοί Πολίτες» για τη Δυτική Αχαΐα, θα επισκεφθούν όλους τους Δήμους, που θα απαρτίζουν το νέο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις