Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λυκουρέντζος: Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο κυρώσεων για τους "αντάρτες"

Λυκουρέντζος: Άφησε ανοικτό το ενδεχόμεν...

Τι είπε απόψε στην Πάτρα ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας

Την Πάτρα επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος συναντήθηκε με επικεφαλής συνδυασμών που στηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και με κομματικά στελέχη, εν όψει των εκλογών στην Αυτοδιοίκηση. Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην συσπείρωση όπως είπε των ψηφοφόρων της ΝΔ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχουν αμφιβολίες, δεν νοούνται αμφιταλαντεύσεις. Τα ζητήματα είναι ξεκάθαρα και η επιλογή καθαρή, είναι πολιτική: Στο Δήμο Πατρέων, στηρίζουμε τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Χριστόπουλο, και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Παπαναστασίου».

Σχετικά με τις διαφοροποιήσεις μελών του κόμματος, ως προς τις κεντρικές επιλογές ο Ανδρέας Λυκουρέντζος τόνισε οτι «η ΝΔ έχει την ικανότητα και την δύναμη να παίρνει αποφάσεις και να τις υπερασπίζεται. Ο τρόπος με τον οποίο θα το κάνει και ο χρόνος, είναι δικαίωμα της ηγεσίας να το αποφασίσει».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ αναφέρθηκε στην σημερινή οικονομική κατάσταση υπογραμμίζοντας ότι «η αγορά έχει στεγνώσει», ενώ διατύπωσε την εκτίμηση ότι «κινδυνεύουμε να μπούμε σε έναν καινούργιο κύκλο ύφεσης». Στην συνέχεια ο Ανδρέας Λυκουρέντζος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση γιατί αγνοεί όπως είπε «τις προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά που έχουν δημοσιοποιηθεί από τις 7 Ιουλίου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις