Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ορκίστηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος- Με τη φράση «Άξιος! Άξιος!» οι βουλευτές υποδέχθηκαν το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ορκίστηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος- Με τη ...

Το Σάββατο στις 12.00 το μεσημέρι ο κ. Παυλόπουλος θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την εθιμοτυπική υποβολή συγχαρητηρίων από τον Πρωθυπουργό

19.13  Με τη φράση «Άξιος! Άξιος!» οι βουλευτές υποδέχθηκαν το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος έδωσε το νενομισμένο όρκο ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταθέτει  στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την ανάληψη των καθηκόντων του

Το Σάββατο στις 12.00 το μεσημέρι ο κ. Παυλόπουλος θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την εθιμοτυπική υποβολή συγχαρητηρίων από τον Πρωθυπουργό, τους πολιτικούς αρχηγούς, την Πρόεδρο της Βουλής, καθώς επίσης και από υπουργούς, βουλευτές, ευρωβουλευτές, και τον Αρχιεπίσκοπο.

Τα συγχαρητήριά τους θα υποβάλλουν επίσης η ηγεσία των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, οι αρχηγοί ξένων Διπλωματικών Αποστολών, η Περιφερειάρχης Αττικής, ο Δήμαρχος Αθηναίων, τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι αρχηγοί ξένων δογμάτων, και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

 

17.57 Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ορκίζεται σε λίγο  ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Αμέσως μετά θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Σημειώνεται πως λίγο νωρίτερα ο κ. Παυλόπουλος απέτισε φόρο τιμής στον Κωνσταντίνο Καραμανλή καθώς επισκέφθηκε το ίδρυμα «Κ. Καραμανλής», όπου βρίσκεται ο τάφος του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις