Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ: Απόλυτα εφικτός στόχος η τρίτη θέση

ΠΑΣΟΚ: Απόλυτα εφικτός στόχος η τρίτη θέση

Με βάση την εμπειρία του 2012 και των ευρωεκλογών

Απόλυτα εφικτό θεωρεί το ΠΑΣΟΚ την επίτευξη του στόχου της τρίτης θέσης, όπως αναφέρεται σε άτυπη ενημέρωση. Η θέση αυτή στηρίζεται στα δημοσκοπικά δεδομένα των εκλογών του 2012 και των ευρωεκλογών, «όταν το αποτέλεσμα ήταν 3-4% μεγαλύτερο από τις τελικές προβλέψεις».

Η εκτίμηση αυτή διατυπώθηκε στη χθεσινή τελευταία συνεδρίαση της Γραμματείας της Εκλογικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στη συνεδρίαση αποτιμήθηκαν ως πολύ θετικές οι συγκεντρώσεις του κόμματος ξεκινώντας από εκείνες των υποψηφίων ως τις κεντρικές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. «Βρίσκουμε μια αποδοχή, μια ζεστασιά που δεν την είχαμε στις Ευρωεκλογές» σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

Επίσης, εκφράστηκε η πλήρης ικανοποίηση για την αποκλειστική και ολόθερμη υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος με την παρουσία και την ομιλία του προέδρου του, Σεργκέι Στάνισεφ, πρώην πρωθυπουργού της Βουλγαρίας στο Σπόρτινγκ και τους μαγνητοσκοπημένους χαιρετισμούς Γερμανών, Γάλλων, Ιταλών και Ισπανών ευρωβουλευτών.

Κοινή συνισταμένη ήταν, όπως είπε ο κ. Στάνισεφ, ότι «το ΠΑΣΟΚ σύντομα θα ξαναγίνει το κραταιό κόμμα που γνωρίζει η Ευρώπη. Ο ελληνικός λαός θα αναγνωρίσει την προσπάθεια και τις θυσίες του».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις