Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Παραιτήθηκε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας και άλλα πέντε μέλη για να πάνε στο κόμμα Παπανδρέου- Θα συσταθεί εκλογική Νομαρχιακή

Πάτρα: Παραιτήθηκε ο Γραμματέας της  Νομ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Προσχωρούν στο νέο κομμα Παπανδρέου

19.10 Στην Ν.Ε. παραμένουν οι Σάββας Θεοδώρου,  Αδαμαντία Νιφόρα,  Γιάννης Μαχαίρας και  Ζήσης Τσιμούρτος, Ειρήνη Κωνσταντοπούλου.

19.04 Παραιτήθηκαν, όπως αναμενόταν  ο γραμματέας  της  Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας και άλλα πέντε μέλη. Πρόκειται για τους  Βαγγέλη Τσιμπλοστεφανάκη,  Μανώλη Βουγιουκαλάκη,  Νίκο Μοίραλη, Κώστα Παλαιολόγο, Ιωάννα Βλαχάκη και Σταυρούλα Παναγοπούλου- Νικολάου.

Τις παραιτήσεις παρέλαβε η Αγγέλα Τριανταφύλλου, μέλος του Κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ  για τη Δυτική Ελλάδα, υπεύθυνη για τις εκλογές.

18.06 Άρχίζει σε λίγο η συνεδρίαση της Ν.Ε. Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να επισημοποιηθεί το διαζύγιο με τους Παπανδρεϊκούς. Ήδη έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται τα μέλη στα γραφεία του κόμματος.

16.05 Υπό το καθεστώς που δημιούργησε η χθεσινή ανακοίνωση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου συνεδριάζει σήμερα στις 6 το απόγευμα η Νομαρχιακή Επιστροπή του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας, μια εκ των πλέον Παπανδρεοκρατούμενων, καθώς η πατρίδα του Παπανδρέου δεν έκοψε ποτέ τον ομφάλιο λώρο μαζί του, γεγονός που τα τελευταία χρόνια ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές σε ό,τι αφορά τη στάση της πλειοψηφίας των μελών της Νομαρχιακής.

Στην σημερινή συνεδρίαση, στην οποία θα παρίσταται και το μέλος του Κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ  για τη Δυτική Ελλάδα, υπεύθυνη για τις εκλογές, Αγγέλα Τριανταφύλλου,  αναμένονται παραιτήσεις από φίλα προσκείμενα στον Παπανδρέου μέλη, μηδέ εξαιρουμένου του προέδρου της Ν.Ε. Βαγγέλη Τσιμπλοστεφανάκη, ο οποίος βρέθηκε χθες στην Αθήνα στο Μπουσείο Μπενάκη  όπως και  η Σταυρούλα Παναγοπούλου- Νικολάου και ο Νίκος Μοίραλης.

Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας, είναι 11, οι  Βαγγέλης Τσιμπλοστεφανάκης, Σάββας Θεοδώρου, Μανώλης Βουγιουκαλάκης, Αδαμαντία Νιφόρα, Νίκος Μοίραλης, Κώστας Παλαιολόγος, Γιάννης Μαχαίρας, Ζήσης Τσιμούρτος, Ειρήνη Κωνσταντοπούλου, ωάννα Βλαχάκη και Σταυρούλα Παναγοπούλου- Νικολάου.

Οι εκτιμήσεις σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα  τα μέλη που θα παραιτηθούν θα είναι έξι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση που πέσουν παραιτήσεις, θα συσταθεί εκλογική Νομαρχιακή Επιτροπή η οποία θα οδηγήσει το κόμμα σε εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αχαιών οι πρώτες υπογραφές στη Διακήρυξη του κόμματος Παπανδρέου-Δείτε ποιοι είναι

Κελεπούρης: Γιατί φεύγω από το ΠΑΣΟΚ και ακολουθώ τον Γιώργο Παπανδρέου

Κατσιφάρας, Φούρας, Αλεξόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την εκδήλωση-ΠΟΙΟΙ ήσαν παρόντες.

Και το όνομα αυτού: ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. - Άρχισαν οι αποχωρήσεις από το ΠΑΣΟΚ και οι συμπορεύσεις με το νέο κόμμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις