Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατσιφάρας, Φούρας, Αλεξόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την εκδήλωση-ΠΟΙΟΙ ήσαν παρόντες

Κατσιφάρας, Φούρας, Αλεξόπουλος, Τριαντα...

Στο Μουσείο Μπενάκη

Δεκάδες Αχαιοί έδωσαν το παρών στην ιδρυτική εκδήλωση του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου. Μεταξύ άλλων διακρίναμε τους: Απόστολο Κατσιφάρα(Περιφερειάρχης), Ανδρέα Φούρα, Γρηγόρη Αλεξόπουλο (Αντιπεριφερειάρχης), Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλο (πρώην βουλευτής), Γιώργο Αγγελόπουλο (Αντιπεριφερειάρχης), Κώστα Καρπέτα(Περιφερειακός Σύμβουλος), Ανδρέα Κελεπούρη, Κατερίνα Κουμπουρλή, Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, Γιάννη Σουβαλιώτη (Αντιδήμαρχος Ερυμάνθου, πρώην πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Πάτρας), Πάνος Βουρνάς, Σπύρο Κουτσακουλάκη, Γιώργο Μαυρωτά, Τάσος Αποστολόπουλος (πρώην Γραμματέας Αποκεντρωμένης Δοίκησης), Κώστα Πετρόπουλο, Δημήτρη Κοσμόπουλο. Σάκης Μαυρόγιαννης και Σπύρος Καπράλος. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την εκδήλωση

18:09 Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης και έγινε δεκτός με παρατεταμένα χειροκροτήματα. Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν ρυθμικά ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

17:25 Και ο πρώην βουλευτής Αχαίας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος στην εκδήλωση.

17:11 Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρώην Υπουργός και Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαίας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, μόλις έφτασαν στο Μουσείο Μπενάκη, στην ιδρυτική εκδήλωση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι ακόμα εκεί ο Νίκος Σηφουνάκης, η Έλσα παπαδημητρίου και οι Πατρινοί Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Σπύρος Κουτσακουλάκης, Κατερίνα Κουμπουρλή, Δήμητρα Γεωργακοπούλου Μπάστα.

Πλήρης επιβεβαίωση του thebest.gr

16:55 Κατάμεστη είναι ήδη η αίθουσα στο Μουσείο Μπενάκη, όπυ στις 5:30 το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει την επίσημη ανακοίνωση του νέου κόμματός του, που έχει την ονομασία Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιαστών. Το παρών έχουν ήδη δώσει η Αγγέλα Κοκόλα, ο Τηλέμαχος Χυτήρης, ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Μιχάλης Καρχιμάκης ενώ συνεχίζουν να προσέρχονται παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Από την Αχαϊα, ήδη έχουν φτάσει στο χώρο της εκδήλωσης ο Ανδρέας Κελεπούρης και ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Και το όνομα αυτού: ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. - Άρχισαν οι αποχωρήσεις από το ΠΑΣΟΚ και οι συμπορεύσεις με το νέο κόμμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις