Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Ελλάδα: «Δίχτυα» στην Περιφέρεια ρίχνει το κόμμα Παπανδρέου- Πρόταση να είναι υποψήφιος στην Αχαΐα ο γιός του Γιώργου, Ανδρέας

Δυτική Ελλάδα: «Δίχτυα» στην Περιφέρεια ...

Έντονες διεργασίες τις τελευταίες ώρες

Φωτιά έχουν πάρει τις τελευταίες ώρες τα τηλέφωνα, στην Αχαΐα, ενόψει της αυριανής ανακοίνωσης του νέου κόμματος, από τον Γιώργο Παπανδρέου. Στενοί συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού επικοινωνούν με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, διερευνώντας τις προθέσεις τους, και όταν διαπιστώνουν θετική ανταπόκριση, ζητούν ευθέως στήριξη και συμμετοχή στο νέο πολιτικό φορέα.

Ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου καίτοι συνδέεται με πολλά μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, έχει αποφύγει τις επαφές, τις οποίες έχουν αναλάβει ο Γιώργος Ελενόπουλος, η Ρεγγίνα Βάρτζελη, ο Θάνος Μωραΐτης και ο Γιώργος Πεταλωτής. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr τις τελευταίες ώρες υπήρξε επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα, με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κώστα Καρπέτα.

Οι επιτελείς του Γιώργου Παπανδρέου, εκτιμούν ότι και τα τέσσερα αυτά στελέχη βρίσκονται πολύ κοντά στο νέο κόμμα και μάλιστα αναμένουν ότι θα δημοσιοποιήσουν την απόφασή τους, αύριο, μετά την επίσημη ανακοίνωση ίδρυσης του νέου πολιτικού φορέα. Ενεργό ρόλο στις διεργασίες διαδραματίζει το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανδρέας Κελεπούρης ο οποίος αναμένεται αύριο Σάββατο να υποβάλλει την παραίτησή του από την Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ και να ενταχθεί στο νέο κόμμα.

Αν πάντως όλα τα παραπάνω ίσως δείχνουν αναμενόμενα, εκείνο που θα αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη είναι αν δεχθεί ο γιός του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας, να είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας. Την πρόταση έχουν υποβάλλει μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ακολουθούν τον Γιώργο, θεωρώντας ότι η υποψηφιότητά του θα προσδώσει μεγάλη δυναμική στην Αχαΐα, στο νέο κόμμα.

Διαβάστε ποιοι άλλοι Αχαιοί στηρίζουν το κόμμα Παπανδρέου

ΑΚΟΜΑ

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Η νεαρή κόρη του Γιώργου και ο ρόλος της στο νέο κόμμα του πατέρα της

Πρώτη ενημέρωση: 2/1/2015-20:30

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις