Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καμμένος: Πρόσκληση επιστροφής σε Μακρή, Γιαννάκη και Ζώη - Προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Καραμανλή

Καμμένος: Πρόσκληση επιστροφής σε Μακρή,...

Τι είπε χθες στον "Ενικό"

Πρόσκληση στη Ραχήλ Μακρή αλλά και στους Χρήστο Ζώη και Μιχάλη Γιαννάκη να επιστρέψουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος, ενώ επανέλαβε ότι η συζήτηση για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρέπει να διεξαχθεί μετά τις εκλογές, και συμπεριέλαβε στα υπό συζήτηση ονόματα και αυτό του Κώστα Καραμανλή.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star Channel, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε,ότι εκείνο που προέχει είναι να ανακτήσει η Ελλάδα την εθνική της κυριαρχία και τη δημοκρατία της και μετά τις εκλογές, με μια ισχυρή κυβέρνηση -το πιθανότερο του ΣΥΡΙΖΑ - και με τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε ρόλο ρυθμιστή και εγγυητή για σειρά σοβαρότατων ζητημάτων, μπορούμε να δούμε πρόσωπα για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και εκείνο του Κώστα Καραμανλή.

Αναφερόμενος στη διαγραφή της Ραχήλ Μακρή, ο Π.Καμμένος δήλωσε ότι «με πίκρανε πάρα πολύ το ότι δεν είναι κοντά μας». «Ήταν μια πολύ καλή βουλευτής, η οποία όμως συγκρούστηκε με τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στεναχωρήθηκα που έφυγε η Ραχήλ, δεν ήταν κάτι εύκολο για μένα» είπε, προσθέτοντας: «Μακάρι να βγει αύριο, να καταλάβει ότι πρέπει να συνυπάρξει με τους άλλους συναδέλφους της και να γυρίσει πίσω. Και με τον Χρήστο Ζώη θεωρώ ότι δεν υπήρξαν πολιτικές διαφωνίες. Με τους άλλους που ήταν 'μαξιλάρια' εκ γενετής τους είδαμε... Και με τον Μιχάλη Γιαννάκη δεν είχαμε καμία διαφορά πολιτική. Μακάρι και ο Μιχάλης Γιαννάκης αύριο να είναι κοντά μας. Γιατί όχι;».

Για εκλογές και Κ.Καραμανλή

Ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε πως ο Κάρολος Παπούλιας θα μπορούσε να διευκολύνει με την παραίτησή του την προσφυγή στις κάλπες, καθώς υπάρχουν ανοιχτά εθνικά και οικονομικά θέματα, η κυβέρνηση έχει χάσει την λαϊκή εντολή και ουσιαστικά η χώρα εισέρχεται σε μια μακρά προεκλογική περίοδο διάρκειας έως και πέντε μηνών.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Κώστα Καραμανλή εθνικό κεφάλαιο, αλλά εξέφρασε την λύπη του που ο πρώην πρωθυπουργός δεν στήριξε την πολιτική της κυβέρνησής του και ψήφισε το Μνημόνιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις