Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρόμος στο δρόμο: Ένοπλοι ληστές άρπαξαν 7.000 ευρώ από πλανόδιο έμπορο-Τον σταμάτησαν και τον "έγδυσαν" στα σύνορα Αχαΐας και Αρκαδίας

Τρόμος στο δρόμο: Ένοπλοι ληστές άρπαξαν...
Σύφαντος Νίκος

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών από την Αστυνομία

Πρωτοφανής ληστεία που σκορπίζει τον τρόμο σε διερχόμενους αλλά και σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής έγινε στις 8 το βράδυ της Παρασκευής στα σύνορα Αχαίας και Αρκαδίας κοντά στο Πάος.

Πιο συγκεκριμένα, δύο ένοπλοι ακινητοποίησαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε πλανόδιος έμπορος και του άρπαξαν το ποσό των 7.000 ευρώ.

Το περιστατικό έγινε στο δρόμο μεταξύ των περιοχών Πάους και Κοντοβάζαινας και οι δράστες αμέσως μετά τη ληστεία εξαφανίστηκαν χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει κοντά στην περιοχή του συμβάντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο έμπορος κατευθυνόταν προς την ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Παϊων και προερχόταν από οδοιπορικό σε χωριά απ’ όπου είχε περάσει για να ειπράξει χρήματα από κατοίκους στους οποίους είχε πουλήσει εμπορεύματα.

Τις έρευνες για την υπόθεση έχουν αναλάβει αστυνομικοί του Τμήματος Κλειτορίας, προκειμένου να εντοπιστούν και να συληφθούν οι θρασύτατοι ληστές

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις