Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βλέπει φως στα έργα σφαλτόστρωσης η Ελπίδα Βασιλοπουλου

Βλέπει φως στα έργα σφαλτόστρωσης η  Ελπ...
Ξανάλατος Νίκος

Πρόβλημα με την ανυπαρξία αγωγών όμβριων υδάτων στο υπό ανακατασκευή τμήμα της Ηρωων Πολυτεχνείου.

Αισιόδοξη για την εξέλιξη της τρίτης φάσης των εργασιών στην Αγίου Ανδρέου, εμφανίστηκε χθες η αντιδήμαρχος Ελπίδα Βασιλοπουλου. Παρά τις απεργίες, τις εργασίες της ΔΕΥΑ και τις υψηλές θερμοκρασίες, το έργο εκτελείται μέσα στους χρόνους που έχουν προκαθοριστεί, όμως η τελευταία φάση του από την οδό Κολοκοτρώνη μέχρι την οδό Καρόλου, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο, περίπου πέντε εβδομάδες.

Αυτό γιατί, εκτός της εργολαβίας ανακατασκευής, θα υπάρξει έργο της ΔΕΥΑ Πάτρας για την κατασκευή κεντρικού αποχετευτικού αγωγού, ενώ αλλάζουν και οι συνδέσεις ύδρευσης.

Σε ότι αφορά το έργο της Ηρωων Πολυτεχνείου, αν και βρίσκεται ήδη εκτός χρονοδιαγραμμάτων, λόγω των διακοπών στα λατομεία και της παραγωγής ασφαλτομιγματος, όπως μας είπε η κα Βασιλοπουλου, τώρα και αυτό μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς.

Όμως αγκάθι παραμένει η ανυπαρξία φρεατίων και αγωγού αποχέτευσης των όμβριων υδάτων, που το χειμώνα με τις βροχές κατακλύζουν εγκλωβισμένα το οδόστρωμα και είναι επικίνδυνα για οδηγούς και πεζούς.

Η κ. Βασιλοπουλου είπε, πως στο κομμάτι από τον Μειλιχο μέχρι την Κανελλοπουλου, θα κατασκευαστεί ο αναγκαίος αγωγός παράλληλα με την ανακατασκευή του οδοστρώματος, όμως για το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου από τον Μειλχο μέχρι και  πέρα από την μαρίνα της Πάτρας, σε ερώτηση μας, δεν πήραμε σαφείς απαντήσεις  για το πώς θα λυθεί το πρόβλημα, αφού τα φρεάτια είναι ελάχιστα και οι κλήσεις του οδοστρώματος αρνητικές, ενώ νέα φρεάτια απουσιάζουν ακόμα και σε ήδη ανακατασκευασμένα τμήματα του δρόμου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις