Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του 28χρονου που αποπειράθηκε ν' αυτοκτονήσει με μαχαίρι στην οδό Γενναδίου - Ήταν σε κατάσταση αμόκ

Πάτρα: Δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του...

Η μητέρα του κάλεσε την Αστυνομία

9:50 Δεν τραυματίστηκε σοβαρά ο 28χρονος αλλοδαπός που επιχείρησε νωρίτερα σήμερα να αυτοκτονήσει με μαχαίρι στην οδό Γενναδίου στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία του νεαρού δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

8:45 Νεώτερες πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν οτι ο 28χρονος τραυματίας που πιθανότατα αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι είναι αλλοδαπός. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 28χρονος ήταν σε κατάσταση αμόκ και φώναζε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος κρατώντας το μαχαίρι με το οποίο αυτοτραυματίστηκε.

Ώρα 8.23: Νεώτερες πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν οτι ο άνδρας που είναι τραυματισμένος από μαχαίρι και κείτεται στο μπαλκόνι διαμερίσματος στη συμβολή των οδών Γενναδίου και Μαιζώνος είναι 28 ετών. Ήδη βρίσκεται στο σημείο η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και γατρός, προκειμένου να παραλάβουν τον τραυματία.

Οι ίδιες πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επισήμως διασταυρωθεί, αναφέρουν οτι την Αστυνομία κάλεσε συγγενικό πρόσωπό του 28χρονου, και πιο συγκεκριμένα η μητέρα του, η οποία φέρεται να και ανέφερε οτι αυτοτραυματίστηκε.

 

Σοβαρό περιστατικό εξετάζουν αυτή την ώρα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών και της ομάδας ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πλκηροφορίες του thebest.gr άνδρας έχει βρεθεί τραυματισμένος με μαχαίρι στην οδό Γενναδίου κοντά στον Άγιο Ανδρέα και μάλιστα σε μπαλκόνι πολυκατοικίας  Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη του περιστατικό, ούτε σε ποιά κατάσταση βρίσκεται ο άνδρας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις