Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η κλινική μαλλιών Bergmann Kord στο κέντρο της Πάτρας

Η κλινική μαλλιών Bergmann Kord στο κέντ...

Δωρεάν ενημέρωση για όλα τα θέματα μαλλιών από τους ειδικούς της κλινικής 4- 8 Ιουνίου

Εδώ και 35 χρόνια, η Bergmann Kord, η πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα, ασχολείται αποκλειστικά με υπευθυνότητα και ιατρική φροντίδα με όλο το φάσμα των θεμάτων των μαλλιών. Εξειδικευμένοι επιστήμονες εφαρμόζουν καταρχήν ολοκληρωμένα, επιστημονικά προγράμματα διάγνωσης και εξατομικευμένης θεραπείας για τον κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά.

Η κλινική μαλλιών λειτουργεί στη Πάτρα από το 2009 με όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να βρει κανείς και στα κεντρικά. Τώρα πλέον έχει μεταφερθεί σε πιο κεντρικό σημείο της Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, Τηλ. 2610 424545).

Αν λοιπόν επιθυμείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την τριχόπτωση, είτε ανήκετε σε αρχικό είτε σε προχωρημένο στάδιο, μπορείτε να εναποθέσετε τη φροντίδα των μαλλιών σας στα έμπειρα χέρια των ειδικών μας και να αισθάνεστε σίγουροι και ασφαλείς για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που λαμβάνετε.

Για το λόγο αυτό, το σημαντικότερο βήμα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, είναι η άρτια, ολοκληρωμένη, υπεύθυνη διάγνωση. Ο ακριβής προσδιορισμός, η ανάλυση και ο συσχετισμός όλων των παραμέτρων του προβλήματος, συνιστούν τη βάση για το σχεδιασμό της αποτελεσματικής θεραπείας και αποκατάστασης της τριχόπτωσης.

Καλέστε τώρα για προσωπικό ραντεβού

Το ραντεβού ενημέρωσης πραγματοποιείται χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε άνετη και φιλική ατμόσφαιρα. Οι ειδικοί μας θα σας ακούσουν με προσοχή και θα απαντήσουν με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις σας. Θα ενημερωθείτε για τις επιστημονικές επιλογές που προσφέρουμε στην πρόληψη, τη θεραπεία και την αποκατάσταση της τριχόπτωσης, καθώς και για τις οικονομικές πτυχές των υπηρεσιών μας.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης θα συμπληρώσετε το ιατρικό ιστορικό που θα σας δοθεί και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί διαγνωστική εξέταση μέσω τριχοριζογράμματος.

Καλέστε στο 2610 424545 για να ορίσετε ενημερωτική συνάντηση με τους ειδικούς της κλινικής μαλλιών Bergmann Kord στην οδό Αγίου Ανδρέου 111.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight