Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο τέλος του μήνα ανοίγουν τα πολυιατρεία του πρώην ΙΚΑ - Ψάχνουν παιδίατρους και παθολόγους

Πάτρα: Στο τέλος του μήνα ανοίγουν τα πο...

250 οι κενές θέσεις γιατρών στο ΠΕΔΥ, στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια

Γύρω στις 25 Μαρτίου σχεδιάζεται η επαναλειτουργία των πολυιατρείων του πρώην ΕΟΠΥΥ στην Πάτρα σύμφωνα με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια. Το ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου έχει οριστεί Κέντρο Υγείας Αστικού τύπου με 24ωρη λειτουργία. Ωστόσο σε πρώτη φάση και μέχρι να προσληφθούν όλοι οι γιατροί που απαιτούνται θα λειτουργεί σε δύο βάρδιες.

Σε επίπεδο 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας υπάρχουν 250 κενές θέσεις ιατρικού προσωπικού στο ΠΕΔΥ (Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας), οι οποίες αφορούν κυρίως τις ειδικότητες των παθολόγων και των παιδιάτρων. Αντιθέτως, υπάρχει υπερεπάρκεια σε ακτινολόγους, μικροβιολόγους, γυναικολόγους και οδοντιάτρους.

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια αναφέρει ότι σε πρώτη φάση οι κενές θέσεις θα καλυφθούν με επικουρικούς γιατρούς, ενώ διαβεβαιώνει ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν στις θέσεις τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις