Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αποδοκίμασαν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στο Μέγαρο Μουσικής- Εφυγε άρον- άρον

Αποδοκίμασαν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στο Μ...

Όσο μίλαγε ο βουλευτής τόσο η δυσφορία του κοινού μεγάλωνε

Άρον άρον έφυγε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος από εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής το περασμένο Σάββατο.

Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", το πρώτο μέρος της συναυλίας θα τελείωνε με βράβευση της κυρίας Ιωάννας Λεβαντή, της γυναίκας που έκανε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στην Ελλάδα πριν από 25 χρόνια. Στη σκηνή εκλήθη ο υπουργός υγείας Αδωνις Γεωργιάδης για να επιδώσει το βραβείο. Αφού έκανε την απονομή και είπε δύο λόγια, στην αίθουσα έγινε γνωστό ότι θα μιλήσει και ο «βουλευτής Αθηνών», κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Όσο μίλαγε ο βουλευτής τόσο η δυσφορία του κοινού μεγάλωνε και ακούστηκαν φωνές που έλεγαν "τελείωνε". Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο  κ. Σπηλιωτόπουλος αναγκάστηκε τελικά να διακόψει και να αποχωρήσει. Μάλιστα, στο β΄ μέρος της συναυλίας, ο μαέστρος Μιχάλης Οικονόμου αναγκάστηκε να διαχωρίσει τη θέση των μουσικών και καταχειροκροτήθηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις