Θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών
Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας Έλληνας, ηλικίας 33 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών χαπιών.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί, σε έλεγχο που ενήργησαν στον 33χρονο βρήκαν στην κατοχή του 18 φαρμακευτικά δισκία VULBEGAL τα οποία και κατέσχεσαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Στο μεταξύ επίσης χθες το πρωί στον Πύργο Ηλείας, συνελήφθη ένας, 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών χαπιών.
Οι Αστυνομικοί, σε έλεγχο που ενήργησαν στον 38χρονο βρήκαν στην κατοχή του 88 φαρμακευτικά δισκία HIPNOSEDON και 59 φαρμακευτικά δισκία VULBEGAL τα οποία και κατέσχεσαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










