Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι Αϊ Βασίληδες της... "Θέμιδας" επανασυνδέουν το ηλεκτρικό ρεύμα σε άπορες οικογένειες της πόλης – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Οι Αϊ Βασίληδες της... "Θέμι...
Χριστακόπουλος Θάνος

Ο Δικηγορικός σύλλογος πραγματοποίησε σήμερα εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων

Ο χαρακτηρισμός Αϊ Βασίληδες της "Θέμιδας" τους ταιριάζει γάντι. Είναι οι δικηγόροι της Πάτρας οι οποίοι εδώ και αρκετές ημέρες συγκεντρώνουν χρήματα προκειμένου να συμβάλλουν στην αποπληρωμή λογαριασμών ή ρύθμιση των χρεών άπορων οικογενειών της πόλης στους οποίους η ΔΕΗ έχει κόψει το ρεύμα.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης,  Δικηγορικός Σύλλογος της Πάτρας διοργάνωσε το πρωί του Σαββάτου εορταστικό event στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Μύριζαν γλυκά που έφτιαξαν οι ίδιοι με υλικά που τους χορήγησαν γνωστές επιχειρήσεις της πόλης ενώ δεν έλειψαν οι χοροί και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Όπως επισημαίνει μιλώντας στο thebest.gr ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τάκης Παπαδόπουλος, η ανταπόκριση των πολιτών και των τοπικών εταιριών ήταν πραγματικά συγκινητική με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα ικανό ποσό ώστε να βοηθηθούν 20 με 30 οικογένειες της πόλης που ζουν χωρίς ηλεκτρικό.

«Στόχος μας είναι να κινηθούμε άμεσα ώστε με τα χρήματα που μαζέψαμε να υπάρξει άμεσα διακανονισμός σε περιπτώσεις οικογενειών που έχουν πραγματικά ανάγκη. Θέλουμε να βοηθήσουμε για να μην κάνουν αυτοί οι συμπολίτες μας Γιορτές χωρίς ρεύμα», συμπληρώνει ο κ. Παπαδόπουλος.

Μέχρι στιγμής περίπου 10 οικογένειες έχουν απευθυνθεί για βοήθεια στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου ενώ τα μέλη του συγκεντρώνουν ατύπως στοιχεία από τη ΔΕΗ.

«Θα διασταυρώσουμε τα στοιχεία και σε εκείνες τις υποθέσεις που πραγματικά υπάρχει ανάγκη, πολύτεκνες οικογένειες, άποροι κ.α. θα συμβάλουμε για την επανασύνδεση», εξηγεί ο κ. Παπαδόπουλος.

ΔΕΙΤΕ στιγμιότυπα από την σημερινή εκδήλωση:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις