Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρίσμα στο Νομάρχη Ιωαννίνων από τη ΝΔ για την Περιφέρεια Ηπείρου

Χρίσμα στο Νομάρχη Ιωαννίνων από τη ΝΔ γ...

Του το έδωσε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στα Ιωάννινα  έδωσετο «χρίσμα» στον νομάρχη Ιωαννίνων, Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο οποίος θα κατέβει πλέον ως επίσημος υποψήφιος της ΝΔ στις εκλογές για την Περιφέρεια της Ηπείρου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Τις ευχές τους απηύθυναν επίσης στον κ. Καχριμάνη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Σταύρος Δήμας, ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, και οι βουλευτές Ιωαννίνων, Κώστας Τασούλας και Σταύρος Καλογιάννης, που συνοδεύουν τον κ. Σαμαρά στη διήμερη περιοδεία του στα Γιάννενα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ  εστίασε τις δηλώσεις του, στη νομαρχία Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με το νομάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, στο πρόγραμμα του κόμματός του για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, που διέρχεται η χώρα, επισημαίνοντας πως «πρόκειται για ένα πρόγραμμα γρηγορότερης εξόδου της χώρας από την κρίση. Ένα πρόγραμμα που έχει λιγότερες θυσίες για τον ελληνικό λαό, σε λιγότερο χρονικό διάστημα και με μεγαλύτερη απόδοση από το σημερινό μνημόνιο, το οποίο έχει ψηφίσει η Βουλή του ΠΑΣΟΚ και το οποίο μνημόνιο, για εμάς, "κατεδαφίζει" πολλές από τις προσδοκίες, που είχε ο ελληνικός λαός για το αύριο».

Ακολούθως, ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «πρόκειται για μία πρωτοφανή, σε έκταση και ένταση, θυσία του ελληνικού λαού, που δεν θα έχει το αντίκρισμα που του οφείλουμε σαν Πολιτεία. Και γι αυτόν το λόγο, εμείς φτιάξαμε την πρότασή μας, που είναι μια άλλη οδός, μια άλλη λύση. Υπάρχει πλέον ο άλλος δρόμος για τον ελληνικό λαό, που αν τον ακολουθήσει και αν πιστέψει στη λύση αυτή, πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο εύκολη η διέξοδος από τα σημερινά αδιέξοδα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί στην οικονομική ζωή του τόπου».

Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση της ΝΔ σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και θα έχει και συναντήσεις με στελέχη του κόμματός του. Αύριο, στο δημαρχείο θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Νίκο Γκόντα, στον οποίο θα δώσει επίσης το «χρίσμα» για τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις