Στο νέο λιμάνι
Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο νότιο λιμένα Πατρών από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο (02) αλλοδαποί, διότι διαπιστώθηκε πως μετέφεραν από κοινού με Ι.Χ.Ε όχημα, πέντε (05) αλλοδαπούς οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον ίδιο λιμένα από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.
Τέλος, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον ίδιο λιμένα από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 65χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε οχήματος, διότι διαπιστώθηκε πως μετέφερε ως συνοδηγό του, 18χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα Ι.Χ.Ε. οχήματα καθώς και τα πλαστά έγγραφα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









