Παρά τη σταθερή ανοδική πορεία του το πρωί, το γύρισε και έκλεισε με απώλειες
Με πτώση "κατάφερε" να κλείσει και σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς ανέτρεψε το κλίμα που επικρατούσε όλο το πρωί, και στο κλείσιμο γύρισε σε πτώση. Για ακόμα μία μέρα, πολύ χαμηλή η αξία των συναλλαγών.
Στις 1451,08 μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθήνας, καταγράφωντας οριακή πτώση της τάξης του 0,07%. Ασθενικός ο τζίρος ακόμα μία φορά, δεν ξεπέρασε τα 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ 88 μετοχές έκλεισαν με άνοδο, 73 κινήθηκαν πτωτικά, και 56 παρέμειναν αμετάβλητες κατά τη σημερινή συνεδρίαση.
Στην Ευρώπη με θετικά πρόσημα κινούνται οι αγορές, με το Λονδίνο να εισχύεται κατά 1,13%, την Φρανκφούρτη κατά 0,15%, και το Παρίσι κατά 0,91%.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












