Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σοκ από την δολοφονία της Κωνσταντίνας Κουλούρη- Η διάρρηξη σε διπλανό μανάβικο και οι έρευνες της Αστυνομίας - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Σοκ από την δολοφονία της Κωνσταν...

Μητέρα του ναυτιλιακού πράκτορα Γιάννη Κουλούρη το θύμα

14.49: Σε κοντινή απόσταση είχε διαπραχθεί και η δολοφονία της δασκάλας Ρεγγίνας Παπανδρέου, σημειώνουν γείτονες που μέχρι πριν λίγη ώρα βρίσκονταν έξω από το σπίτι της 84χρονης.

14.35: Παραμένει άγνωστο πως οι δράστες ή ο δράστης  εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης 84χρονης. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας. Πιθανότατα τους άνοιξε η ίδια. Η 84χρονη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στη γειτονιά. Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι γείτονες. Μέχρι χθες βράδυ την έβλεπαν να κάθεται στο μπαλκόνι της. Οι δράστες πιθανολογείται ότι διέφυγαν από το πίσω μπαλκόνι του σπιτιού, προς τον άκάλυπτο.

14.15: Την άτυχη 84χρονη αναζητούσαν οι συγγενείς της από νωρίς το πρωί. Ο γιος της Γιάννης Κουλούρης, γύρω στις 11.30 το πρωί, πήγε στο σπίτι της οδού Θεμιστοκλέους το οποίο και βρήκε άνω κάτω. Αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί και ειδοποίησε στην Ασφάλεια που έφτασε σε πέντε λεπτά στο σημείο της δολοφονίας.

Σύμπτωση; Απόψε τη νύχτα, σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι της ηλικιωμένης, στη διασταύρωση των οδών Σολωμού και Σμύρνης, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr,  σημειώθηκε διάρρηξη σε οπωροπωλείο απο το οποίο αφαιρέθηκαν τρόφιμα και ποτά. Πιθανότατα να πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που εμπλέκονται στη στυγερή δολοφονία της 84χρονης Κωνσταντίνας Κουλούρη. Η Αστυνομία ερευνά και αυτό το ενδεχόμενο.

13.11: Νέο σοκ στην τοπική κοινωνία της  Πάτρας με τον εντοπισμό ηλικιωμένης γυναίκας η οποία βρέθηκε νεκρή, απο τον ίδιο της το γιο, δεμένη στα χέρια και στα πόδια στο σπίτι της στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αστυνομικοί και ιατροδικαστής έχουν ήδη σπεύσει στο σπίτι της οδού Θεμιστοκλέους (και Σμύρνης) για να διακριβώσουν τις συνθήκες του τραγικού θανάτου της 84χρονης Κωνσταντίνας Κουλούρη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός της οφείλεται σε ασφυξία που προήλθε απο το φίμωμα με μονωτική ταινία του στόματός της και της μύτης της από άγνωστο δράστη ή δράστες που επιχείρησαν να την ληστέψουν.

Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, οι αστυνομικοί εχουν συλλέξει στοιχεία από το σπίτι της ηλικιωμένης και έχουν μιλήσει με γείτονες.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο γιος της Γιάννης Κουλούρης ο οποίος είναι γνωστός στην Πάτρα εξαιτίας της επαγγελματικής του δραστηριότητας (ναυτιλιακός πράκτορας) αλλά και της συμμετοχής του στα κοινά καθώς είχε κατέβει υπόψηφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Χριστόπουλου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Οι αστυνομικοί απο τις πρώτες έρευνες διαπίστωσαν οτι οι δράστες ερεύνησαν το σπίτι για να βρουν αντικείμενα αξίας και στη συνέχεια διέφυγαν απο τον ακάλυπτο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις