Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα Ναρκωτικά – Αλκοόλ

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Ενημερωτική εκδήλω...

Με ποιους τρόπους μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Δυμαίων και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα Ναρκωτικά – Αλκοόλ. Με ποιους τρόπους μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στην Κάτω Αχαΐα, στις 7 το απόγευμα.

Στην ενημερωτική ημερίδα θα μιλήσουν, ο κ. Χαράλαμπος Σκέντζος, Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Δικτύου Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ του Ο.ΚΑ.ΝΑ. και υπεύθυνος του Προγράμματος Κοινωνικής Δραστηριοποίησης με θέμα: Το πρόβλημα της χρήσης των ναρκωτικών και η αντιμετώπισή του.

ο κ. Βασίλειος Πασσάς, Ιατρός Δρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας, Επιστημονικά Υπεύθυνος της Κίνησης «Πρόταση» με θέμα: Οι λόγοι που οδηγούνται οι άνθρωποι στην εξάρτηση. Τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε τα παιδιά και τους νέους.

Η κα. Γιώτα Γεωργοπούλου, Αναπληρώτρια Επιστ. Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας, με θέμα: Οι δράσεις του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαϊας – Δυνατότητες Ανάπτυξης της Πρόληψης στον Δήμο Δυμαίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις