Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Οικολόγοι Πράσινοι: Επίσκεψη με νόμη στο καμένο δάσος της Φτέρης

Οικολόγοι Πράσινοι: Επίσκεψη με νόμη στο...

Ο Νίκος Χρυσόγελος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Φιλοδασικού Συλλόγου που είχε δεχθεί επίθεση

Μέσα στο καμένο δάσος, στο σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση στις 7 Απριλίου, συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Φιλοδασικού Συλλόγου Φτέρης Βασίλης Κωστάρας με τον Ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πρασίνων Νίκο Χρυσόγελο. Η επίσκεψη του Ευρωβουλευτή των Πρασίνων είχε σκοπό να τονίσει τη στήριξη του Οικολογικού χώρου στον Πρόεδρο του Φιλοδασικού.

Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στο χώρο του Κέντρου πληροφόρησης της προστατευόμενης περιοχής στη Φτέρη. Σύμφωνα με το www.aigialeianews.gr, o Βασίλης Κωστάρας περιέγραψε την κατάσταση που επικροτεί στο καμένο δάσος και τα προβλήματα που έχει ο Φιλοδασικός Σύλλογος στις προσπάθειές τους για την αναγέννηση της περιοχής.

Ο Νίκος Χρυσόγελος καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση και πρόσθεσε ότι  η καλύτερη απάντηση σε αυτές τις ενέργειες είναι ναεντατικοποιηθούν οι δράσεις για την αναγέννηση του καμένου δάσους. Δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και ότι θα προβεί σε προτάσεις για να ενισχυθούν οι προσπάθειες των κατοίκων για την προστασία της αναγέννησης του δάσους.

Τη συνάντηση οργάνωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο Νίκος Χρυσόγελος (όπως και ο ίδιος) εκτός από ευρωβουλευτής είναι για πολλά χρόνια ενεργό μέλος Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και θεωρεί καθήκον του να στηρίζει τις προσπάθειες των τοπικών εθελοντικών συλλόγων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις