Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα ίχνη των ληστών του μουσείου Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων

Στα ίχνη των ληστών του μουσείου Ιστορία...
Ξανάλατος Νίκος

Σημαντική βοήθεια στις έρευνες προσφέρει και το υλικό από την άρση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων

Σε έναν Έλληνα που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη και σε έναν Αλβανό υπήκοο που συμμετείχε σε ληστείες κοσμηματοπωλείων στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας  στρέφονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών  της ληστείας στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σωματότυποι των δύο ανδρών  μοιάζουν με αυτούς που πριν από λίγο καιρό είχαν καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος  χρυσοχοείου του Πύργου που είχαν κλέψει.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση δεν αποκλείουν και τη συνέργεια τρίτου ατόμου στην υπόθεση, καθώς ως μέλη τριμελούς  σπείρας  είχαν εμφανιστεί σε προηγούμενες ληστείες.

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται και τα ίχνη από τις πατημασιές  τριών διαφορετικών ατόμων που βρέθηκαν στο δάσος πίσω από το Μουσείο.

Τα στοιχεία  φαίνεται να ταιριάζουν  και με τα υπόλοιπα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους  οι αξιωματικοί, όπως η πεποίθηση ότι πίσω από τη ληστεία βρίσκονται «ντόπιοι» κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου, που δεν έχουν καμιά σχέση με την Τέχνη και την αγορά της.

Όμως  φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος η περίπτωση,  οι κακοποιοί να έδρασαν κατόπιν εντολή συλλέκτη.

Σημαντική βοήθεια στις έρευνες προσφέρει και το υλικό από την άρση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αλλά και οι πληροφορίες που συνεχώς φτάνουν στην ΕΛΑΣ. μέσω των τηλεφωνικών γραμμών που έχουν δώσει στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις