Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η αλήθεια για την ΙΜΑΚΟ το παιχνίδι με τον επενδυτή και το μποτιλιάρισμα!!!

Η αλήθεια για την ΙΜΑΚΟ το παιχνίδι με τ...

Η δραματική κατάσταση που επικρατεί στον άλλοτε κραταιό όμιλο της ΙΜΑΚΟ φαίνεται πως είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο

Μετά το κλείσιμο του περιοδικού People αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη διεύθυνση του Downtown η Kάλλια Καστάνη, η οποία δεν άντεξε άλλο να δουλεύει χωρίς να αμείβεται και προτίθεται να προχωρήσει σε νομικές διαδικασίες για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα. Αιτία το γεγονός ότι ο εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος ήθελε να αλλάξει τη γραμμή του εβδομαδιαίου περιοδικού και ανέθεσε στην πάντα πρόθυμη να σώσει καταστάσεις Χρύσλα Γεωργακοπούλου το έργο της αναδόμησης.

Ως εκ τούτου η μέχρι τώρα υπεύθυνη Κάλλια Καστάνη βρέθηκε να είναι υπό τη νέα διευθύντρια, και φυσικά ήταν κάτι που την υποβίβαζε λειτουργικά με αποτέλεσμα να προτιμήσει την αποχώρηση. Επί δυο σχεδόν βδομάδες είναι εκτός και ο Πάνος Ζόγκας, που οι πηγές λένε πως έχει απογοητευθεί από το όλο κλίμα, αλλά προς τα έξω κυκλοφορεί ότι είναι ασθενής.

Η γενική αναστάτωση που επικρατεί και οι φήμες για επίσχεση εργασίας, συν το γεγονός ότι αρκετοί συνεργάτες δεν πηγαίνουν καθόλου να δουλέψουν ή δεν δίνουν θέματα, καθώς δεν έχουν πληρωθεί, ανάγκασε τον εκδότη και τηλεπαρουσιαστή να ζητήσει έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να μιλήσε στο προσωπικό, με στόχο προφανώς να το καθησυχάσει. Ταυτόχρονα οι καλά γνωρίζοντες και πιο στενοί συνεργάτες διέδιδαν την πληροφορία πως έχει βρεθεί νέος επενδυτής και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Το ραντεβού ήταν για την Παρασκευή το απόγευμα.

Ο κόσμος έφτασε από παντού και περίμενε τις ανακοινώσεις. Λίγο πριν τις 6 ο κ. Κωστόπουλος πήρε τηλέφωνο για να τους πληροφορήσει πως είχε τρομερή κίνηση γιατί ήταν στην Αθήνα για δουλειές και δεν θα προλάβαινε. Οι απογοητευμένοι συνεργάτες έφυγαν άπραγοι και το ραντεβού είχε ανανεωθεί για χθες το απόγευμα…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight