Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ξεσπάθωσε ο Πάγκαλος κατά του Ευ. Αργύρη για το πόθεν έσχες

Ξεσπάθωσε ο Πάγκαλος κατά του Ευ. Αργύρη...
Βγενόπουλος Φάνης

«Πρέπει ο κύριος αυτός να σηκωθεί να φύγει. Δεν μπορώ να έχω καμία σχέση μαζί του» είπε ο αντιπρόεδρος

Σφοδρή επίθεση κατά του γ' αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για το πόθεν έσχες βουλευτών. Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «απαράδεκτη την παρουσία του στο προεδρείο της Βουλής».

«Πρέπει ο κύριος αυτός να σηκωθεί να φύγει. Δεν μπορώ να έχω καμία σχέση μαζί του» είπε ο κ. Πάγκαλος, κατηγορώντας τον Ευ.Αργύρη ότι δημιούργησε ένα «τερατώδες ζήτημα εις βάρος μου και εις βάρος άλλων συναδέλφων ενδεχομένως».

«Το ότι επιμένει» συνέχισε ο κ. Πάγκαλος «σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν έχει συνείδηση ούτε τι είναι ούτε πού βρίσκεται. Κι αν νομίζει ότι θα περάσει έτσι αυτό, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Υπάρχουν και όρια. Πρέπει να προστατεύσουμε τα ατομικά μας δικαιώματα ως Έλληνες πολίτες».

Στο ερώτημα εάν θα πρέπει να είναι πιο ουσιαστικός ο έλεγχος των «πόθεν έσχες», ο κ. Πάγκαλος πρότεινε να συσταθεί διακομματική επιτροπή η οποία να ελέγχει τις δηλώσεις όσων εμφανίζουν διαφοροποιήσεις προς την κατεύθυνση «όσων γίνονται πλουσιότεροι».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις