Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ήρθαν χρήματα για τις σχολικές επιτροπές

Πάτρα: Ήρθαν χρήματα για τις σχολικές επιτροπές

Μπορούν τώρα να πληρωθούν οι καθαρίστριες και οι σχολικοί τροχονόμοι

Από την Αντιδημαρχία Παιδείας, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης, έγινε γνωστό ότι σήμερα, μετά από επίπονες για μια ακόμα φορά διαδικασίες, πιστώθηκαν οι λογαριασμοί όλων των σχολείων Α/Θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης της Πάτρας, με την τακτική επιχορήγηση της τέταρτης δόσης για το οικονομικό έτος 2011 και της δεύτερης υπό το καθεστώς λειτουργίας των νέων σχολικών επιτροπών. Το ποσόν αφορά τα αυξημένα πλέον, λειτουργικά έξοδα των σχολείων, στα οποία περιλαμβάνονται οι μισθοί των καθαριστριών και των σχολικών τροχονόμων.

Η Αντιδημαρχία και οι σχολικές επιτροπές, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να δοθεί έγκαιρα και αυτή η δόση και να μην λείψουν τα βασικά από τους μαθητές στο δύσκολο χειμώνα που διανύουμε, σε ό,τι αφορά την θέρμανση και την καθαριότητα.

Να σημειωθεί, πως στο συγκεκριμένο ποσόν που δόθηκε σήμερα, περιλαμβάνονται και τα χρήματα που εισέρρευσαν από τα κυλικεία των σχολείων, τα οποία ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό στις υποχρεώσεις τους.

Οι σχολικές επιτροπές δε, βρίσκονται στη διαδικασία, τού να μειωθεί το μίσθωμα στους ενοικιαστές των κυλικείων, προκειμένου και εκείνοι με τη σειρά τους, να προχωρήσουν σε μείωση των τιμών στα είδη που πωλούν στους μαθητές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις