Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παπανδρέου: Στις 4 Δεκεμβρίου το Δημοψήφισμα- Επειδή αμφισβητήθηκε η συμφωνία, θα αποφασίσει ο λαός

Παπανδρέου: Στις 4 Δεκεμβρίου το Δημοψήφ...

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

"Ο Ελληνικός λαός είναι ώριμος να λάβει αποφάσεις που είναι προς όφελος του ίδιου του λαού και της χώρας", είπε ο Γιώργος Παπανδρέου αμέσως μετά τις δηλώσεις Μέρκελ και Σαρκοζί. "Είμαστε κομμάτι της ευρωζώνης και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Η ευρωζώνη είναι δικαιώματα αλλά είναι και υποχρεώσεις. Μπορούμε να οργανώσουμε το δημοψήφισμα το συντομότερο δυνατόν. "Ενημέρωσα τους εταίρους ότι θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε το δημοψήφισμα πιθανώς στις 4 Δεκεμβρίου" είπε και συμπλήρωσε ότι όταν έρθει στην Ελλάδα θα ενημερώσει για αυτό τους πολιτικούς αρχηγούς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

"Ο ελληνικός λαός θέλει να είναι ισχυρός εταίρος στην ευρωζώνη. Αυτό τώρα είναι το θέμα. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, ότι ο ελληνικός λαός θέλει να  παραμείνει στην ευρωζώνη και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι θετικό" είπε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος έδωσε έμφαση στο γεγονός "ότι η αντιπολίτευση δεν έδειχνε διάθεση συναίνεσης, υπήρξε έντονη αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων της Συνόδου και της συμφωνίας και για αυτό το λόγο επέλεξε  να αποφασίσει ο λαός".

Διαβάστε ακόμα

Το ψέμα του κ. Παπανδρέου και η υποταγή στις εντολές του ...άξονα - Ντροπιάζουν τη χώρα

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις