Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επιχείρησαν να φορέσουν μαύρη κουκούλα σε Δήμαρχο!

Επιχείρησαν να φορέσουν μαύρη κουκούλα σ...

Στα χέρια πιάστηκαν Δήμαρχοι και δημοτικοί υπάλληλοι

Mικρής έκτασης επεισόδια έγιναν πριν από λίγη ώρα, σήμερα Πέμπτη, ανάμεσα σε εργαζομένους στους Δήμους και δημάρχους στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας, στη Γενναδίου, στο κέντρο της Αθήνας. Οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ – ΟΤΑ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο, με σκοπό αντιπροσωπεία τους να καλέσει τους δημάρχους να συνταχθούν στο πλευρό τους, βάζοντας λουκέτο σε όλους τους Δήμους.

Τελικά στο κτίριο «εισέβαλαν» ξαφνικά όλοι μαζί, απειλώντας να προχωρήσουν σε κατάληψη, όπως φαίνεται ότι είχε προσχεδιαστεί.

Ετσι ανέβηκαν στον όροφο, όπου βρίσκεται η αίθουσα συνεδριάσεων και οι πιο «θερμόαιμοι» άρχισαν να επιτίθενται φραστικά σε δημάρχους που έχουν ταχθεί υπέρ της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας των Δήμων.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, επικράτησε ένταση με χειροδικίες και συνθήματα, ενώ κάποιοι από τους διαδηλωτές πέταξαν πλαστικά μπουκάλια με νερό. Στόχος των περισσότερων διαμαρτυριών έγινε ο δήμαρχος Συκεών κ. Σ. Δανιηλίδης, στον οποίο επιτέθηκε μια ομάδα εργαζομένων της καθαριότητας, επιχειρώντας να του φορέσουν μια μαύρη κουκούλα, με αποτέλεσμα η σύγκρουση να γενικευτεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις