Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Λονδίνο, η νέα παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας

Λονδίνο, η νέα παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας

Το Λονδίνο είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας για το 2011, στερώντας τον τίτλο αυτό από τη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Global Language Monitor, η οποία σχολιάζει ότι σε αυτό συνέβαλε και το αυξημένο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης για τον εκλιπόντα σχεδιαστή μόδας Αλεξάντερ Μακουίν και για τη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον. Βασισμένο σε ένα σύστημα που εντοπίζει τη συχνότητα εμφάνισης συγκεκριμένων λέξεων και φράσεων στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, το Λονδίνο ανήλθε από την τρίτη στην πρώτη θέση για το 2011, εκτοπίζοντας τη Νέα Υόρκη από την κορυφή της λίστας, όπου βρισκόταν επί σειρά ετών.

"Βλέπουμε τι αντίκτυπο μπορεί να έχουν στην παγκόσμια κατάταξη δύο αυθεντικοί αστέρες των μέσων ενημέρωσης... η Κέιτ (Μίντλετον) και ο Αλεξάντερ Μακουίν. Τα στοιχεία μας δείχνουν ότι η παρουσία τους χάρισε την πρωτιά στο Λονδίνο, εκτοπίζοντας τη Νέα Υόρκη" δήλωσε η Μπέκα Πάγιακ της Global Language Monitor.

Η εταιρεία Global Language Monitor (GLM), η οποία εδρεύει στο Όστιν του Τέξας, ειδικεύεται στη συλλογή εγγράφων και αναλύει και εντοπίζει μέσα από τα ιστολόγια, το Διαδίκτυο και τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης τις τάσεις στη χρήση της γλώσσας παγκοσμίως, με ιδιαίτερη έμφαση στην αγγλική γλώσσα.

Στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται το Παρίσι, ακολουθεί το Μιλάνο και μετά το Λος Άντζελες, ενώ το Βερολίνο και η Σιγκαπούρη μπήκαν στην πρώτη δεκάδα για πρώτη φορά εδώ και οκτώ χρόνια, από τότε που ξεκίνησε δηλαδή η κατάρτισή της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View