Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Έπιασαν νέο λιμάνι δύο πλοία-Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία του-Οι πρώτες αφίξεις

Πάτρα:Έπιασαν νέο λιμάνι δύο πλοία-Ξεκίν...

Σήμερα νωρίς το πρωί

Ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί τυπικά και ουσιαστικά η λειτουργία του νέου λιμένα της Πάτρας. Τα δύο πρώτα πλοία που έφτασαν και έδεσαν στον νέο λιμάνι ήταν στις 5.40  το πρωί το OLYMPIA PALLAS (MINOAN LINES), που εκτελεί το δρομολόγιο Βενετία- Πάτρα, ενώ στις 6 το πρωί έφτασε και το SUPERFAST 2, της γραμμής Πάτρα -Ιταλία.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Οργανισμού Λιμένος την πρώτη ημέρα λειτουργίας  του Νότιου (Νέου) Λιμένα Πατρών θα υπάρχει  ο ελλιμενισμός πλοίων ως ακόλουθα:

ΩΡΑ: 11.00      ELLI   T   (ENDEAVOR LINES)   ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ-ΠΑΤΡΑ

ΩΡΑ: 21.00     ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ ( ANEK LINES)    ΒΕΝΕΤΙΑ-ΠΑΤΡΑ.

Όπως επεσήμανε ο ΟΛΠΑ σε συνέντευξη τύπου για τη λειυτουργία του νέου λιμανιού της Πάτρας, αρχίζει από Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011 η ολοκληρωμένη λειτουργία του Νότιου (Νέου) Λιμένα Πατρών. Περίπου 25 παρεμβάσεις-έργα από τις 15/6/2010 μέχρι σήμερα κατέστησαν το Νότιο Λιμάνι λειτουργικό και ασφαλές.

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον το Λιμάνι της Πάτρας με τις νέες υποδομές, αναπτύσσει νέα δυναμική με συγκριτικά πλεονεκτήματα και διεκδικεί πρωταγωνιστική θέση  στην θαλάσσια αρτηρία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η Διοίκηση του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. με την συμβολή κυρίως των εργαζομένων αλλά και την αμέριστη στήριξη και συνεργασία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, των Ναυτιλιακών Εταιρειών, των άλλων υπηρεσιών Λιμένα και όλων των χρηστών έφθασαν στο τελικό στάδιο λειτουργίας ενός σύγχρονου λιμένα που αναβαθμίζει τις υποδομές της λιμενικής βιομηχανίας της χώρας μας.

Οι συμπληρωματικές δομές ασφάλειας και υγιεινής, ποιοτικών υπηρεσιών και εγκαταστάσεων στους χρήστες και κάθε άλλη υπηρεσία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα μεγάλα λιμάνια θα καταστήσουν το τρίτο εθνικής σημασίας λιμάνι της χώρας λίαν ανταγωνιστικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις