Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζονται οι ουρές στην ΔΕΗ - Απίστευτη ταλαιπωρία των καταναλωτών

Πάτρα:  Συνεχίζονται οι ουρές στην ΔΕΗ -...
Ξανάλατος Νίκος

Πάνω από μια ώρα για να φτάσει κάποιος στα ταμεία

Με τις δυνάμεις να τους εγκαταλείπουν, στέκονται στην ουρά οι μεγαλύτερης ηλικίας κυρίως άνθρωποι, που προσπαθούν να φτάσουν στα ταμεία της ΔΕΗ στο κτίριο της Ακτής Δυμαίων, για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν για ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο, καθώς ο φόβος της διακοπής αλλά και τα χρήματα που δεν φτάνουν, ακόμα και για την εξόφληση ενός λογαριασμού 50 ευρώ, τους  αναγκάζει να υπομένουν ταλαιπωρία ωρών, χωρίς κανείς από την επιχείρηση να βρίσκει  τρόπο ανακούφισης.

Το φαινόμενο που παρατηρείται από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, βρίσκεται ακόμα σε έξαρση, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τελικά αναβάλουν την πληρωμή, με ρίσκο να μην έχουν ρεύμα λίγες ημέρες μετά.

Αξίζει να σημειώσουμε δυο προβλήματα:

Το πρώτο είναι, ότι καποιοι λογαριασμοί που είχαν εξοφληθεί ημέρες πριν την απεργία σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίζονται για ανεξήγητους λόγους ως χρέωση στους επόμενους.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι, πως οι ληγμένοι λογαριασμοί δεν μπορούν να πληρωθούν στα γκισέ των συμβεβλημένων καταστημάτων ΠΡΟΠΟ.

Έτσι  οι τεράστιες ουρές θα υπάρχουν, ακόμα και για ολόκληρη την εβδομάδα, με τα νεύρα των καταναλωτών να βρισκονται στα όρια τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις