Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Το περιπολικό "βούτηξε" στο κενό από ύψος 30 μέτρων

Μεσολόγγι: Το περιπολικό "βούτηξε&q...

Στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων, στο ύψος της Άνω Βασιλικής

Τους Άγιους Πάντες είχε μαζί του αστυνομικός της Τροχαίας Μεσολογγίου, όταν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που οδηγούσε  το πρωί εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων.

Το ατύχημα έγινε στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων, στο ύψος της Άνω Βασιλικής.

Γύρω στις 6 το πρωί, ο αστυνομικός της Τροχαίας Μεσολογγίου κινούνταν στο σημείο εκείνο, όταν το αυτοκίνητο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, ίσως και λόγω παλαιότητος στα λάστιχα του αυτοκινήτου,  βρέθηκε στον γκρεμό. Το αυτοκίνητο στάθηκε σε βράχο, από ότι λένε οι πληροφορίες και ο αστυνομικός κατάφερε να ειδοποιήσει για βοήθεια τους συναδέλφους του από το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά από αυτό το συμβάν μπαίνει ζήτημα για το πόσο ασφαλή είναι τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες που οδηγούν οι αστυνομικοί, κάθε πότε γίνεται συντήρηση, πόσο παλιός είναι ο στόλος των αυτοκινήτων της αστυνομίας και αν χρειαστεί να προχωρήσουν σε δίωξη θα τους μείνει κάνα τιμόνι στο χέρι;

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι δεν έχουν σταλεί ακόμη κονδύλια για τη συντήρηση των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών από το αρμόδιο Υπουργείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις