Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ισόβια για το συζυγοκτόνο της Αγυιάς - Είχε πνίξει στη μπανιέρα την εν διαστάσει γυναίκα του γιατί τη ζήλευε...

Ισόβια για το συζυγοκτόνο της Αγυιάς - Ε...

Το έγκλημα είχε γίνει το 2015

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας ο 45χρονος που τον Μάιο του 2015 είχε σκοτώσει τη σύζυγό του στο διαμέρισμά τους στην Αγυιά και είχε αυτοτραυματιστεί με ξυραφάκια για να σκηνοθετήσει απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι λεπτομέρειες του φόνου της σερβιτόρας από τη Θεσσαλονίκη από τον χειριστή μηχανημάτων πάγωσε το αίμα όσων βρέθηκαν στο δικαστήριο.

Στις 24 Μαϊου 2015 η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της μετά από έκκληση του γιου της κι ενώ ήταν σε διάσταση με το σύζυγό της. Όταν την είδε ο 45χρονος, την άρπαξε από τα μαλλιά, την έδεσε με χειροπέδες, γέμισε τη μπανιέρα με νερό και την έπνιξε.

Η πολιτική αγωγή ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο δράστης ήταν ένα άτομο που ήθελε να ασκεί εξουσία πάνω στο θύμα και πως και στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να τη σκοτώσει φιμώνοντάς τη με ένα μαξιλάρι, ενώ την είχε ξυλοκοπήσει βάναυσα άλλες 4 φορές.

Η υπεράσπιση του 45χρονου ζήτησε να ληφθεί υπόψη του δικαστηρίου το ελαφρυντικό του βρασμού ψυχής κάτι που δεν έγινε δεκτό, ενώ τόνισε πως δεν άντεχε την θέληση της συζύγου του να βγαίνει τα βράδια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις