Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην κηδεία του 28χρονου που αυτοκτόνησε στο νοσοκομείο του Ρίου

Θρήνος στην κηδεία του 28χρονου που αυτο...

Στον Ιερό ναό Αγίων Αγγέλων

Σε κλιμα βαθιάς θλίψης και οδύνης κηδεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στον Ιερό ναό Αγίων Αγγέλων, ο 28χρονος Χ. Δ. που αυτοπυροβολήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου.

Κατέληξε ο 23χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο Ρίο με το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού που τον συνόδευε

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του, οι δυο γιαγιάδες του αλλά και ο αδελφός του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Ο 28χρονος άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε στο νοσοκομείο  μετά τον εντοπισμό του σε άσχημη κατάσταση κοντά στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

Την Πέμπτη η κηδεία του 28χρονου Χ.Δ. που αυτοπυροβολήθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου - Η τραγική ειρωνεία με τον αστυνομικό

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στα δικαστήρια για τα περαιτέρω  ενώ για το περιστατικό διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο νεαρός διασωληνώθηκε μετά το χειρουργείο που έγινε τα μεσάνυχτα για να αντιμετωπιστεί το διαμπερές τραύμα στο κεφάλι του αλλά κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε φύγει από το σπίτι του και  έγινε αντιληπτός από γείτονά του ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας κι εντόπισε το νεαρό χτυπημένο στα άκρα, αφού μόλις είχε πέσει από ένα βράχο στο σημείο. Μάλιστα αυτός που τον εντόπισε ήταν ο αστυνομικός από τον οποίο στη συνέχεια ο νεαρός πήρε το όπλο.

Άμεσα μεταφέρθηκε από δυο αστυνομικούς στο νοσοκομείο του Ρίου. Την ώρα που οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του ένστολου που καθόταν δίπλα του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις