Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ηλικιωμένος έπεσε στο κενό, όταν υποχώρησε το μπαλκόνι του – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ηλικιωμένος έπεσε στο κενό, όταν ...

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου

Ένας 80χρονος άνδρας έπεσε νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας 8 Απριλίου 2019 στο κενό όταν το μπαλκόνι του 1ου ορόφου όπου διέμενε στην Καρόλου και Γαμβέττα στην Πάτρα υποχώρησε από άγνωστη αιτία. Ο ηλικιωμένος όπως ήδη έχει γράψει το thebest.gr, έχει μεταφερθεί με ασθενοφορο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Ρίου.

Πάτρα – Τώρα! Άνδρας έπεσε στο κενό– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Καθοριστική και άμεση ήταν η επέμβαση στο σοβαρό αυτό συμβάν των Σαμαρειτών διασωστών του Ελληνικού Ερθρού Σταυρού που έσπευσαν κατευθείαν στο σημείο και βρήκαν τον άνδρα τραυματισμένο με αιμορραγία στο τριχωτό της κεφαλής και τρομοκρατημένο.

Οι εθελοντές Σαμαρείτες προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες όπως την άμεση αντιμετώπιση της αιμορραγίας έως ότου φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που επίσης έσπευσε γρήγορα και παρέλαβε τον 80χρονο άνδρα για να τον μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο που εφημερεύει.

Να προσθέσουμε πως πλέον η υπηρεσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας στην οδό Καρόλου, όπως μας ενημέρωσε ο νέος πρόεδρος Γιώργος Νιάρος, εκτός από τον σταθμό πρώτων βοηθειών διαθέτει και προσωπικό ασφαλείας με διασώστες από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ξαθημερινά ακριβώς για να μπορούν να παρεμβαίνουν και να βοηθούν στην αντιμετώπιση τέτοιων έκτακτων περιστατικών όπως της πτώσης του ηλικιωμένου το απόγευμα της Δευτέρας.

 

*Πρώτη ενημέρωση 18:15

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις