Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας τίμησε την διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας τίμ...

Με μία όμορφη εκδήλωση την περασμένη Τετάρτη 20/3

Με αφορμή τη διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας διοργάνωσε μία μοναδική επετειακή εκδήλωση την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019. Κοινωνοί των μηνυμάτων της επετείου έγιναν προσκεκλημένοι και εκπαιδευόμενοι μέσα από το τραγούδι, το θέατρο και τον χορό.

Υπεύθυνοι της εορτής ήταν οι εκπαιδευτικοί κ. Αλεξάνδρα Θεοδώρου και κ. Καίτη Παλαιολογοπούλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατήρ Παΐσιος,  ως εκπρόσωπος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ. κ. Χρυσόστομου, ο βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και πλήθος κόσμου.

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Πάτρας, κ. Ανδρέας Ζέρβας απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε τον Διευθυντή του 9ου ΕΠΑΛ Πάτρας, κ. Ανδρέα Ριζόπουλο, ο οποίος με μεγάλη προθυμία διέθεσε την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου του για την πραγματοποίηση της εορτής, τον Πατρινό περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό «SB», τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας Αγία Λαύρα», κ. Παναγιώτη Φραντζή, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου, τον εκπαιδευτικό του ΣΔΕ Πάτρας, κ. Τάσο Αθανασόπουλο για την τεχνική υποστήριξη, τον απόφοιτο του ΣΔΕ Πάτρας, κ. Νάσο Τσομπανίδη, την εκπαιδευόμενη του ΣΔΕ Πάτρας, κ. Βάσια Νέγκα (τραγούδι), τον κ. Παναγιώτη Τσαλίδη (πιάνο), τον κ. Χρήστο Δούλα (μπουζούκι), τον εκπαιδευόμενο του ΣΔΕ Πάτρας, κ. Γιάννη Μητρόπουλο (σκηνικά), την εκπαιδευόμενη του ΣΔΕ Πάτρας, κ. Αντωνία Σπανού (διδασκαλία χορών), καθώς και όλους τους εκπαιδευόμενους που συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της όμορφης εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις