Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πένθος για την Κορίνα Τσοπέη-Έφυγε από τη ζωή ο αδελφός της

Πένθος για την Κορίνα Τσοπέη-Έφυγε από τ...

Μετά από μάχη με τον καρκίνο

Τον αγαπημένο της αδελφό Βασίλη έχασε η Κορίνα Τσοπέη καθώς, σύμφωνα με την Espresso, έφυγε χθες από τη ζωή, μετά την πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την Μις Υφήλιος 1964.

 

Μόλις πριν ένα μήνα, η Κορίνα Τσοπέη αποκάλυψε στην εφημερίδα τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την αρρώστια του αδερφού της

 

Μάλιστα, ανήμερα των Χριστουγέννων, έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα από το Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία της, ώστε να βρεθεί κοντά στον αδερφό της, Βασίλη. Ήξερε όμως ότι αυτή θα ήταν και η τελευταία φορά που τον έβλεπε… Όμως είχε την ελπίδα ότι ο πολυαγαπημένος της αδερφός ίσως σωθεί από ένα θαύμα.

«Τον Γολγοθά που περνάω τώρα με τον αδερφό μου Βασίλη, τον έχω περάσει και με τον μπαμπά μου αλλά και με τον άντρα μου. Είναι σαν να βλέπω το ίδιο δράμα εις διπλούν. Δυστυχώς, έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς γυρισμό. Και αυτό που με κάνει να κλαίω νύχτα μέρα είναι ότι πονάει σε όλο του το σώμα. Από το καλοκαίρι που είχα ξανάρθει και βρεθήκαμε κατάλαβα ότι ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση του. Δεν περίμενα ότι θα τον δω έτσι.

Ο ίδιος έχει καταλάβει τα πάντα και αυτό είναι ακόμα πιο άσχημο για την ψυχολογία του… Κοιμόταν. Έσκυψα πάνω από το προσκεφάλι του. Άρχισα να κλαίω. Τον αγκάλιασα, έκλεισα την πόρτα πίσω μου και έφυγα», ήταν τα λόγια της πριν περίπου ένα μήνα…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight