Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο ραντεβού για τους αγρότες της Αιγιάλειας το μεσημέρι της Τετάρτης

Νέο ραντεβού για τους αγρότες της Αιγιάλ...

Στην Δυτική είσοδο του Αιγίου στη γέφυρα Μεγανίτη

Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αιγιάλειας μετά από κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου  Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας» συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα 28 Γενάρη 2019 στις 12 το μεσημέρι στα Βενζινάδικα της Νέας Εθνικής Οδού στο ύψος του Αιγίου, στο ρεύμα προς Πάτρα.

Σε μία πανελλαδικά συντονισμένη κινητοποίηση η μικρομεσαία αγροτιά κλιμακώνει την πάλη της ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, όπως αναφέρουν οι αγρότες & κτηνοτρόφοι της Αιγιάλειας. Μετά από την ενημέρωση που έγινε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, οι αγρότες προχώρησαν σε αποκλεισμό, στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, συμβολικά για μία ώρα.

Στο μεταξύ όπως αναφέρουν οι αγρότες της Αιγιάλειας, ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Τετάρτη 30-1-2019 στην Δυτική είσοδο του Αιγίου στη γέφυρα Μεγανίτη στις 12 το μεσημέρι.  Με σύνθημα «ο αγώνας συνεχίζεται», ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου Μπακόπουλος - Ντρίνιας» καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά στον μακρύ και δύσκολο αγώνα που δίνουν.

Ο οργανωμένος αγώνας είναι μονόδρομος, είναι αυτός που έφερε μέχρι σήμερα αποτελέσματα, έδωσε ανάσα, καθυστέρησε την εφαρμογή των κυβερνητικών πολιτικών που ξεκληρίζουν τη μικρομεσαία αγροτιά.  Καλούμε επίσης  τα σωματεία και τους συλλόγους  της πόλης να εκφράσουν αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα για την επιβίωση μας, την συνέχιση της αγροτικής δραστηριότητας, για την τοπική οικονομία και την διατροφική επάρκεια του Ελληνικού λαού, τονίζεται τέλος στην ανακοίνωση/κάλεσμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις