Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Και το ωκεανογραφικό "Ναυτίλος" του Πολεμικού Ναυτικού στις έρευνες για τον αγνοούμενο πιλότο στο Μεσολόγγι - ΦΩΤΟ

Και το ωκεανογραφικό "Ναυτίλος"...

Συνεχίζονται

Σε εξέλιξη βρίσκονται για τρίτη ημέρα από στεριά και θάλασσα οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου πιλότου Παναγιώτη Κεφαλα στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, ενώ χθες σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν στη θάλασσα τμήματα από άτρακτο και  φτερό, που φέρονται να ανήκουν στο μονοκινητήριο.

Στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου Μεσολογγίου οι έρευνες εξελίσσονται και στη διακασία συμμετέχει και το ωκεανογραφικό "ΝΑΥΤΙΛΟΣ" του Πολεμικού Ναυτικού. Πρόκειται για ειδικό σκάφος που μπορεί να "σαρώνει"  και να "βλέπει"τον βυθό.

Επίσης έχει δημιουργηθεί πεζοπόρο Τμήμα από πυροσβεστικά Τμήματα της Αιτωλοακαρνανίας το οποίο ψάχνει στη στεριά, όχι παραλιακά,  στην περιοχή του Κρυονερίου και γύρω αυτής, ενώ όχημα από την πυροσβεστική της ΒΙ.ΠΕ βρίσκεται και ερευνά σε τμήμα της ακτογραμμής στη Δυτική Αχαΐα, από Λακκόπετρα ως Καλόγρια.

Επίσης τις έρευνες στην Αιτωλοακαρνανία συνδράμει σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ ενώ στην περιοχή έχει μεταβεί και  ο Διοικητής της Πυροσβεστικής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Πετρούτσος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις