Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ουρανία Μπίρμπα: Παραμένω στην αρχική ΡΑΠ

 Ουρανία Μπίρμπα: Παραμένω στην αρχική ΡΑΠ

Δήλωση από τη δημοτική σύμβουλο

«Δηλώνω ότι παραμένω στην αρχική ΡΑΠ, υπηρετώντας τις αρχές και τις διακηρύξεις της μέχρι το τέλος αυτής της δημοτικής περιόδου». Αυτό τονίζει η δημοτική σύμβουλος εκλεγμένη με τη ΡΑΠ, Ουρανία Μπίρμπα.

Η δήλωσή της έχει ως εξής:

«Μετά τη παραίτηση του Κ.Σπαρτινού από το δημοτικό συμβούλιο και την ανεξαρτητοποίηση του Θ.Κολιτσίδα που τον αντικατέστησε, προκύπτει και τυπικά θέμα, βάσει του νόμου, ορισμού του νέου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ.

Επειδή, ουσιαστικά, επί τρία χρόνια και μέχρι το δημοτικό συμβούλιο της 16/01/2019, λειτουργούσα ως επικεφαλής της ΡΑΠ, γεγονός που ήταν πλήρως αποδεκτό,

Επειδή, όπως διέκρινα από την επικοινωνία με τα μέλη της εναπομείνασας δημοτικής ομάδας, η πρόθεσή τους είναι να λειτουργήσουν ταυτόχρονα, ως εκπρόσωποι της μεταλλαγμένης ΡΑΠ σε ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ και της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις νέες συνθήκες που διαμόρφωσαν και τις επιλογές, στις οποίες προέβησαν.

Δηλώνω ότι παραμένω στην αρχική ΡΑΠ, υπηρετώντας τις αρχές και τις διακηρύξεις της μέχρι το τέλος αυτής της δημοτικής περιόδου, η δε μετάλλαξή τους ούτε με ενδιαφέρει, ούτε με εκφράζει, ούτε μπορώ ως Ιανός να την εκπροσωπώ».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις