Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Πέταξαν τα σεντόνια με το αίμα της Ελένης» - Βίαιο το παρελθόν του 21χρονου κατηγορούμενου από τη Ρόδο

«Πέταξαν τα σεντόνια με το αίμα της Ελέν...

Σε διαφορετικές φυλακές οι δύο νεαροί

Με άκρα μυστικότητα και κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στις φυλακές Αυλώνα και Γρεβενών, οι νεαροί δράστες που κατηγορούνται για το βιασμό και την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας, στη Ρόδο. Τόσο στις απολογίες τους όσο και στην κατ` αντιπαράσταση εξέταση έριξαν την ευθύνη ο ένας στον άλλο, συμφώνησαν, πάντως, ως προς τα πραγματικά περιστατικά της αποτρόπαιας πράξης τους.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα φέρνει το φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» από τις μαρτυρίες που συνέλεξαν οι λιμενικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας.

Από τις καταθέσεις προκύπτει ότι η Ελένη, δολοφονήθηκε επειδή είπε όχι στους δύο νεαρούς, εκείνο το μοιραίο βράδυ.

«Πέταξαν τα σεντόνια με το αίμα της Ελένης», «η κοπέλα τούς ζητούσε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, οι ίδιοι την επιβίβασαν στο όχημα», «καθάρισε με χλωρίνη το αυτοκίνητο», «φοβόμουν ότι θα ήταν μέσα στο σπίτι νεκρή», «την έβαλαν γυμνή στη θέση του συνοδηγού με την προϋπόθεση να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο το οποίο επιζητούσε απεγνωσμένα», «είναι λίγο οξύθυμος όταν δεν του μιλήσει κάποιος ευγενικά», «έκανε τσαμπουκά στο γυμναστήριο που πάει», «είναι αμίλητος και ψυχρός», «ξέρω μόνο ότι παίρνει σκευάσματα γυμναστηρίου», «πλήξη με θλον όργανο (ηλεκτρικό σίδερο)», «κυκλική εκχύμωση ως δια δακτυλικής πιέσεως (απόπειρα στραγγαλισμού)», «ήταν δυνητικά θανατηφόρες αν δεν μεσολαβούσε ο πνιγμός», «οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η απόπειρα στραγγαλισμού είχαν γίνει δύο ώρες πριν τον πνιγμό».

Οι παραπάνω προτάσεις αποτελούν μέρη καταθέσεων, που συνθέτουν το «παζλ» της φρίκης που οδήγησε στο φρικτό θάνατο την άτυχη Ελένη. Προέρχονται από τον ένα κατηγορούμενο, τον πατέρα του, αυτόπτες μάρτυρες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος, και του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή του βασανισμένου κορμιού της άτυχης κοπέλας.

Μοναδικό κίνητρο της δολοφονίας, η άρνηση της. Η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε αφού πριν είχε ξυλοκοπηθεί άγρια επειδή προσπάθησε να φύγει από το σπίτι των δύο δραστών. Η ηρεμία στην ομολογία των λεπτομερειών της δολοφονίας του 19χρονου κατηγορούμενου σόκαρε και τον αξιωματικό του Λιμενικού που κατέγραφε την κατάθεσή του.

Αν και κανείς δεν έχει ομολογήσει το ποιος τη σκότωσε και οι δύο νεαροί έχουν παραδεχτεί τη συνέργειά τους στο βασανισμό. «Τη χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε.

Τότε εκείνη είπε ότι θα το πει στην Αστυνομία και θολώσαμε. Ο Μ.Κ. (σ.σ.: ο Ελληνας κατηγορούμενος) τη χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και ο Μ.Κ. τη χτύπησε δυνατά με ένα ηλεκτρικό σίδερο, η κοπέλα είχε τις αισθήσεις της» είπε ο 19χρονος…

Βίαιο παρελθόν

Ως ένα άτομο ιδιαίτερα οξύθυμο και προκλητικό, που συχνά έβγαινε εκτός εαυτού και έχανε τον έλεγχο των πράξεων του, περιγράφουν όσοι γνωρίζουν τον 21χρονο κατηγορούμενο.

Ο Μ. Κ παρά το νεαρό της ηλικίας του, σύμφωνα με τη εφημερίδα Real είχε καταφέρει πολλές φορές στο παρελθόν να απασχολήσει με τις πράξεις του τόσο την τοπική κοινωνία, όσο και τις αρχές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις