Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος: Βρήκε ακυβέρνητο Yacht και το έβγαλε στην παραλία- Συνελήφθη ένας άνδρας- «Ύποπτη» χαρακτηρίζεται η υπόθεση- ΦΩΤΟ

Ναύπακτος: Βρήκε ακυβέρνητο Yacht και το...

Προανάκριση από το Λιμενικό

Ένα ακυβέρνητο Yacht βρέθηκε ακυβέρνητο ανοικτά της παραλίας της Παλιοπαναγιάς στην Ναύπακτος περίπου στις 8:00 το απόγευμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το καράβι βρήκε κάτοικος της περιοχής ο οποίος μάλιστα μπήκε μέσα στη θάλασσα για να το τραβήξει και να το βγάλει στην ακτή.

Ειδοποίηση το Λιμενικό και από εκεί ξεκινούν τα ακόμα πιο περίεργα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας το Cruiser ανήκε σε άτομο από την Αθήνα το οποίο δεν είχε δηλώσει την κλοπή του.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της διώξης από την Πάτρα με τη βοήθεια σκύλου εντόπισαν έναν άνδρα τον οποίο και συνέλαβαν για πιθανή του εμπλοκή σε υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Το thebest.gr επικοινώνησε με το Λιμενικό Ναυπάκτου από όπου επιβεβαίωσαν μόνο την πληροφορίες της ανεύρεσης του σκάφους και αρνήθηκαν να δώσουν οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις