Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα του φιλμ «Αιγαίο SOS» στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα του φιλμ «Αι...

Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου 2018

Το καλοκαίρι 2018 σύμφωνα με το στόρι της νέας στρατιωτικής κωμωδίας «Αιγαίο SOS», Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα με συνέπεια, Έλληνες και Τούρκοι να στείλουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό και τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Η επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας που θα διανείμει η Odeon, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2018, στον προσφάτως ανακαινισμένο κινηματογράφο Odeon Όπερα στην Ακαδημίας στην Αθήνα και παρέστησαν οι ηθοποιοί της ταινίας και πολλοί άλλοι.

Ο κινηματογράφος Odeon Όπερα άνοιξε τις αίθουσές του για να υποδεχθεί τους περισσότερους από 800 καλεσμένους που παρευρέθηκαν στην avant premiere για να απολαύσουν τη νέα ξεκαρδιστική κωμωδία «Αιγαίο SOS». Το «παρών» όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, έδωσαν οι συντελεστές της ταινίας, όπως ο σκηνοθέτης της, (δημιουργός αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών) Πιέρρος Ανδρακάκος στο ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη καθώς και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Νίκος Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Σοφία Παυλίδου, Jerome Kaluta, Δήμητρα Κολλά, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος και Fu Yin.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν και ο παραγωγός της ταινίας Κώστας Λαμπρόπουλος με τη σύζυγό του Εύα Νάθενα καθώς και λαμπερά πρόσωπα από τον χώρο των επιχειρήσεων, της τηλεόρασης και του θεάματος, μεταξύ των οποίων οι Νίκος Περάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Τζένη Μπότση, Νίκη Παλληκαράκη, Μάκης Τσέλιος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Γιώργος Πολυχρονίδης, Τζωρτζίνα Λιώση, Μυρτώ Αλικάκη, Ευγενία Δημητροπούλου, Πένυ Αγοραστού, Εύη Δαέλη και πολλοί άλλοι.

Λίγο πριν την έναρξη της προβολής, ο Πιέρρος Ανδρακάκος ευχαρίστησε το κοινό που βρέθηκε δίπλα του στη ζεστή αυτή βραδιά και βέβαια και τους συντελεστές της ταινίας για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια αυτού του «καυτού καλοκαιριού», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Στη διάρκεια της προβολής, οι κινηματογραφικές αίθουσες γέμισαν με το αυθόρμητο γέλιο και το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα λαμπερό πάρτι στο φουαγιέ του κινηματογράφου, με χορευτικό άρωμα Αιγαίο SOS, Ελένης Φουρέιρα και φυσικά άφθονη μπύρα ΕΖΑ.

*Η ταινία «Αιγαίο SOS» είναι μια συμπαραγωγή των View Master, Odeon, Star Channel και Nova.

Αναμένεται να γίνει ειδική προβολή – πρεμιέρα της ταινίας και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare την Δευτέρα 12/11 στις 20.00.

*Οι φωτ. είναι από Panoulis Photography.

Στη φωτ. οι Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Ευγενία Δημητροπούλου κάτι λένε και έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Στη φωτ. οι Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Ε...

Στη φωτ. οι Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Ευγενία Δημητροπούλου κάτι λένε και έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight