Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέες αποκαλύψεις για Ζακ Κωστόπουλο – Δεν βρέθηκαν αποτυπώματά του στο κοσμηματοπωλείο

Νέες αποκαλύψεις για Ζακ Κωστόπουλο – Δε...

Τι δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

Μια ημέρα από τη δημοσιοποίηση του βίντεο, όπου δείχνει πως ο Ζακ Κωστόπουλος, την Παρασκευή (21/10)  ζητούσε βοήθεια, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις συνθήκες του θανάτου του. Όπως δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος  Χρύσα Πετσιμέρη, η Αστυνομία δεν βρήκε δακτυλικά αποτυπώματα του Ζακ εντος του κοσμηματοπωλείου.

Βίντεο - ντοκουμέντο καταρρίπτει την "απόπειρα ληστείας" από τον Ζακ Κωστόπουλo - Ζητούσε βοήθεια

Σύμφωνα με τη δικηγόρο το γεγονός αυτό καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, οι οποίοι έχουν αφεθεί προσωρινά ελεύθεροι, ότι ο Ζακ μπήκε στο κατάστημα για να κλέψει χρυσαφικά.

Οι τελευταίες στιγμές του Ζακ Κωστόπουλου -Αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο, του περνούν χειροπέδες... ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό 24/7, η δικηγόρος της οικογένειας Χρύσα Πετσιμέρηγ χαρακτηριστικά είπε:

«Έχουμε στα χέρια μας την έκθεση των αποτυπωμάτων από το κατάστημα. Βρέθηκαν δύο τμήματα σε επιφάνεια πάγκου τοποθέτησης κοσμημάτων που ανήκουν στον ιδιοκτήτη. Ένα τμήμα αποτυπώματος στην εξωτερική επιφάνεια της γυάλινης εισόδου με το αποτύπωμα της αριστερής παλάμης του θανόντος. Το αποτύπωμα είναι στην εξωτερική επιφάνεια, προφανώς από τη στιγμή που έπιασε την πόρτα μπαίνοντας μέσα.

Ζακ Κωστόπουλος: Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο

Υπάρχουν άλλα αποτυπώματα που είναι άγνωστα. Επίσης, δεν έχουμε ακόμη τα αποτυπώματα από το μαχαίρι, αλλά υπάρχει τμήμα αποτυπώματος σε κορνίζα που είναι ανόμοιο με εκείνο του θανόντος. Κοινώς, οι ισχυρισμοί ότι άγγιξε κοσμήματα και ότι πήγε να κλέψει, δεν ισχύουν. Δεν υπάρχει κανένα αποτύπωμα εντός που να ανήκει στον Ζακ, δεν υπάρχει ληστεία ή απόπειρα ληστείας. Επίσης, δεν βρέθηκε πάνω του κανένα κλοπιμαίο, ούτε φακελάκι όπως ισχυρίστηκε αρχικά ο κατηγορούμενος ιδιοκτήτης".

Πρόσθεσε πως τα αποτελέσματα των ερευνών στο περιβόητο μαχαίρι, διερευνώνται. "Κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε εκεί, το άγγιξαν πολλά χέρια", είπε.

Για το υλικό που έχει συλλεχθεί μέχρι τώρα, δήλωσε:

"Το υλικό δεν είναι ικανοποιητικό ακόμα αλλά περιμένουμε περισσότερες απαντήσεις. Έχουμε ένα βίντεο από τα πολλά που υπάρχουν με το οποίο αποδεικνύεται πως απομακρύνεται η ληστεία και η κλοπή και όσα διαδίδονται. Εμφανίζεται έξω από το κατάστημα Βενέτη όπου δύο τον απωθούν από το να μπει και μετά χάνονται τα πλάνα. Περιμένουμε περισσότερο υλικό από βίντεο που εξετάζονται αυτή τη στιγμή", σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Πετσιμέρη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις