Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Βρέθηκε ο 64χρονος που είχε χαθεί από την Τρίτη

Αμαλιάδα: Βρέθηκε ο 64χρονος που είχε χα...

Ήταν ταλαιπωρημένος αλλά καλά στην υγεία του

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού ενός 64χρονου άνδρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περιοχή της Αρχαίας Ήλιδας την περασμένη Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018. Ο 64χρονος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 20/9 στην περιοχή, σε καλή κατάσταση.

Όπως έγραψε το patrisnews.com, μεγάλη ήταν η κινητοποίηση από τις αστυνομικές αρχές στον Δήμο Ήλιδας, στη γειτονική Ηλεία για την εξαφάνιση ενός 64χρονου από την τοπική κοινότητα Αρχαίας Ήλιδας, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από την Τρίτη.

Την εξαφάνιση του 64χρονου είχε δηλώσει στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας ο αδελφός του και από την Τετάρτη 19/9 αστυνομικοί με την συνδρομή κλιμακίου της ΕΜΑΚ από την Πάτρα με εκπαιδευμένο σκύλο «χτένισαν» την ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Ήλιδας, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα μέχρι την Τετάρτη το βράδυ. Ευτυχώς ο 64χρονος, ο οποίος διέμενε μόνος του στην Αρχαία Ήλιδα και φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, εντοπίστηκε ταλαιπωρημένος την Πέμπτη. Η τελευταία φορά που τον είχαν δει συγχωριανοί του ήταν το βράδυ της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου, κι ενώ περπατούσε σε δρόμο του χωριού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις