Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η ομιλία Βελόπουλου –Δεν τον "επισκέφθηκαν" οι αντιεξουσιαστές -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η ομιλία Βελόπουλου ...

Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ήταν ισχυρή

19:50 Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν θα επισκεφθεί τελικά τα γραφεία του κόμματος που βρίσκονται στην πλ. Γεωργίου όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαμε τις κινητοποιήσεις των αναρχικών ομάδων.

 

19:45 Μπήκαν και πάλι μέσα στο Παράρτημα οι νεαροί.

 

19:25 Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr αυτή την ώρα άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο συγκεντρώνονται έξω από το Παράρτημα της οδού Κορίνθου. Σε αυξημένη ετοιμότητα η Αστυνομία καθώς δεν αποκλείεται να κινηθούν προς την Αγίου Ανδρέου όπου και μιλάει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

 

19:10 Ξεκίνησε πριν λίγο η ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας. Η παρουσία της Αστυνομίας παραμένει ισχυρή, προς το παρόν τα πράγματα είναι ήρεμα χωρίς την παρουσία αντιεξουσιαστών.

 

17:50 Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας έχει παραταχθεί πέριξ του ξενοδοχείου «Αστήρ» στην Πάτρα, όπου σε λίγη ώρα θα γίνει η εκδήλωση του επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» και πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κυριάκου Βελόπουλου. Οι αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός, καθώς υπάρχουν φόβοι αντιδράσεων από ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου στην παρουσία Βελόπουλου.

Για την ώρα πάντως επικρατεί ηρεμία στο σημείο,

Υπενθυμίζεται ότι, το απόγευμα της Τετάρτης άτομα του αναρχικού χώρου προχώρησαν σε κατάληψη των γραφείων της «Ελληνικής Λύσης» στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, εμποδίζοντας τα προγραμματισμένα εγκαίνια, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας έγινε επίθεση με μπογιές στο γραφείο.

Κεντρικό σύνθημα των αντιδράσεων είναι «Ούτε σπιθαμή στο φασισμό και στον εθνικισμό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις