Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Και ξαφνικά βρέθηκε η… αγνοούμενη Πάτρα- Άλλαξε η σήμανση μετά την παρέμβαση του thebest.gr! ΦΩΤΟ

Και ξαφνικά βρέθηκε η… αγνοούμενη Πάτρα-...
Χριστακόπουλος Θάνος

Παίρνει ωστόσο βελτιώσεις

Στις αρχές Ιουνίου το thebest.gr έκανε επιτόπιο φωτορεπορτάζ στον υπερκόμβο της Ολυμπίας Οδού στο Ρίο και την σήμανση που υπάρχει, μια σήμανση που αντί να βοηθάει τους οδηγούν να βρουν το δρόμο τους, τους αποπροσανατολίζει. Καταγράψαμε στις οδούς Αθηνών κι Εγνατίας την απουσία μια ταμπέλας που να εξηγεί προς τα πού πρέπει να στρίψει κανείς για να φτάσει από τον Άγιο Βασίλειο στην Πάτρα.

Επίσης επισημάναμε ότι όταν στρίβει κανείς από την Εθνική Οδό στον κόμβο που οδηγεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το Πορθμείο και τη Γέφυρα, δεν αναφέρεται πώς θα φτάσει στα φέριμποτ με αποτέλεσμα αρκετοί οδηγοί να σταματούν πάνω ακριβώς στη διχάλα για να καταλάβουν εάν θα βγουν κατευθείαν στη Γέφυρα ή όχι.

Το ρεπορτάζ εκείνο είχε βρει μεγάλη ανταπόκριση από συμπολίτες που μας γέμισαν με τις προσωπικές δυσάρεστες εμπειρίες τους και τελικά, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, ευαισθητοποίησε τους υπευθύνους.

Αρκετές εβδομάδες αργότερα, καθώς φαίνεται και στις φωτογραφίες, η σήμανση άλλαξε και βελτιώθηκε.

Κατ’ αρχάς τοποθετήθηκε επιπρόσθετη κίτρινη ταμπέλα που ενημερώνει τους διερχόμενους ότι ερχόμενοι από Άγιο Βασίλειο, Αραχωβίτικα κτλ. πρέπει να στρίψουν αριστερά εάν θέλουν να κατευθυνθούν για Πάτρα.

Είναι μια σημαντική προσθήκη καθώς οι έως τώρα ταμπέλες ανέφεραν μόνο το κέντρο του Ρίου γεγονός που μπέρδευε πάρα πολλούς οδηγούς.

 

Επίσης από την άλλη πλευρά στη διασταύρωση του ΠΓΝΠ αφαιρέθηκαν οι κίτρινες ταμπέλες που «εξηγούσαν» ότι δεξιά πας προς το Νοσοκομείο κ.α. και αριστερά προς «Γέφυρα» αφήνοντας στην… απέξω το Πορθμείο.

Στο σημείο παραμένει μόνο η μεγάλη επεξηγηματική ταμπέλα που αναφέρει αναλυτικά όλους του προορισμού, ενώ λίγο πιο κάτω προστέθηκε ακόμα μια που ξεκαθαρίζει ότι αριστερά πάει για Γέφυρα και δεξιά για Πορθμείο.

Συμπολίτες αναφέρουν ότι πρόκειται για χρήσιμες και λογικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν τα πράγματα, δεν λύνουν ωστόσο πλήρως… τον γρίφο της οδήγησης στον υπερκόμβο…

πρώτη ενημέρωση 15-08-2018

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις