Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τη συναυλία του Στ. Κορκολή στο Διακοπτό

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τη συναυλία του Στ. Κορκο...

Το περασμένο Σάββατο - Μαζί του ήταν και η Σοφία Μανουσάκη

Μια εξαιρετική βραδιά χάρισε ο ερμηνευτής και πιανίστας Στέφανος Κορκολής και η νεαρή ανερχόμενη τραγουδίστρια Σοφία Μανουσάκη στο Διακοπτό το περασμένο Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 το βράδυ.

Ήταν μία μοναδική μουσική βραδιά που δόθηκε στην παραλία Αγίου Νικολάου στο Διακοπτό που είχε γεμίσει από κόσμο.

Ένα μουσικό ταξίδι μέσα από τις επιτυχίες του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανου Κορκολή σε συνδυασμό με κομμάτια μεγάλων δημιουργών όπως του Μίμη Πλέσσα, του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη καθώς και υπέροχα διασκευασμένα ξένα ροκ και τζαζ τραγούδια, έκαναν το κοινό να τραγουδάει μαζί με τους καλλιτέχνες καθ’ όλη τη συναυλία.

Το καλλιτεχνικό δίδυμο ήταν πλαισιωμένο από εξαιρετικούς μουσικούς που έδιναν σε κάθε κομμάτι ένα μοναδικό ύφος ενώ και ο Στέφανος Κορκολής επιφύλαξε στο κοινό και σόλο στο πιάνο καθώς και ερμηνευτικούς αυτοσχεδιασμούς. Μια βραδιά γεμάτη ένταση που συνεπήρε το κοινό και επιφύλασσε και μια έκπληξη με τη συμμετοχή της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΔΗΚΕΠΑ.

Η χορωδία αφού ερμήνευσε κάποια κομμάτια πλησίον της σκηνής, κατόπιν συνέχισε μαζί με τους καλλιτέχνες στη σκηνή και χάρισε μια ξεχωριστή και συγκινητική εμπειρία στο κοινό. Ο Στέφανος Κορκολής εκτιμώντας το ταλέντο της νεανικής χορωδίας, έδωσε υπόσχεση για μια νέα μουσική συνεργασία μαζί της στο μέλλον.

Η μουσική αυτή βραδιά διοργανώθηκε στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το πολιτιστικό καλοκαίρι του 2018 από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας και τη βραδιά χαιρέτησε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Παπαχριστοπούλου, ο Αντιδήμαρχος διοίκησης και Αξιοποίησης Δημόσιας & Δημοτικής Περιουσίας και Θεμάτων Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού και το μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight